Egyesek mi miatt hiszik azt hogy szellemek nem léteznek?
Én csak tudom, naponta találkozok drogosokkal, mivel a kezelésük és a gyógyításuk a feladatom.
De fordítsuk meg a kérdésed. Tudod bizonyítani azt, amiben oly rendíthetetlenül hiszel?
Azért nem hiszek a szellemekben, mert nem léteznek.
Erre pedig az a bizonyíték, hogy hibás a természetfelettiség egész koncepciója, nincs lélek, amit régen a lélekkel magyaráznak, annak ma már feltárt fizikai oka van, és teljesen légből kapott ostobaság az egész szellemesdi. Az élet egy anyagi rendszer, a halál a rendszer összeomlása, nincs semmilyen része sehol, ami ezt túlélné.
Ennyire egyszerűnek fogod fel az egészet?
Nem gondolod, vagy hiszed még kicsit sem hogy van élet a halál után?
a gravitációt sem fogadták el amég be nem bizonyították, az oxigénrő csak azóta tudunk hogy mint elemet felfedezték, a gázok is csak onnantól gázok hogy akként azonosítják,
amint bizonyítod hogy van szellem már többé nem lesz hit tárgya a kérdés.
A fenébe Con Troll már mindent elmondott, amit én akartam!
Amiket felsoroltál azokra következtetni lehet, de a szellemekre lehet következtetni? Azért hiszünk a szellemekben, hogy feldolgozuk azt a terhet, amit a halál ró ránk. Persze vannak bizonyos emberek, akik állítsuk szerint nem félnek a haláltól, hiszen nekik ott van a feltétel nélküli hit, de mind tévednek! A haláltól való félelem egy túlélési ösztön ez mindenkiben ott van, ugyanis ez belénk van kódolva. Van, aki önmagát, más a szeretét félti, de mindenki fél valamilyen formában az elmúlástól. Az ember ezért hisz ösztönösen a szellemekben, vagy éppen a reinkarnációban, Istenben és a sátánban, hogy valamilyen formában elnyomja magában azt a félelmet, és feldolgozza azt a traumát, amit az elmúlás okoz számára. (A sátántól, pokoltól való félelemnek már erkölcsi okai vannak) Ezek az elfogadása persze nagyon nehéz, pláne a hiszékeny emberek számára és nem is biztos, hogy érdemes, de attól, hogy hiszünk nem biztos, hogy igazunk is van.
https://www.youtube.com/watch?v=qlpXwl96ny8
https://www.youtube.com/watch?v=9fA1rzsDvwY
és tele van ilyenekkel az internet sőt valamelyik családtagotoknak vagy barátotoknak tuti van ilyen élménye az ókortól vannak beszámolok mindenhol valaki úgy születik h látja őket pl. 1-ik ismerősöm ez mért nem elég bizonyíték aki nem hisz az azért mert még nem jutott olyan szintre h elgondolkozzon rajta csak kapásból rávágja h NEM! a még nem történik velük valami sokan még azután is tagadják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!