Léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor bizonyították már?2014. dec. 31. 08:02
2/15 anonim válasza:
hát....
nem tudni.......................
3/15 goolky válasza:
Szerintem nincs kizárva. Egyelőre bizonyítva sem. Én úgy szoktam mondani, hogy elfogadom a lehetőséget, de nem hiszem el.
4/15 anonim válasza:
Létezik szellem vannak ilyen felvételek de az emberek szkeptikusok az ilyen dolgokkal mert sokan csinálnak hamis képeket,videókat és nehéz kiszűrni melyik fake és melyik igaz.
5/15 anonim válasza:
Bizony léteznek! :D
Itt a bizonyíték: [link]
6/15 anonim válasza:
Minden 4. amerikai hisz a szellemekben!
7/15 A kérdező kommentje:
5. Nagyon cukik.
2014. dec. 31. 14:11
8/15 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy ilyen történetem.
1-2 hete "láttam"(azért teszem idézőjelbe ,mert nem hiszek bennük)valami megmagyarázhatatlan árnyat.
A szeme vörös volt. Maga az árny fekete.
2014. dec. 31. 15:24
9/15 anonim válasza:
Nem hiszel bennük,de azért megkérdezed,hogy léteznek-e...
Nem értem.Ha egyszer már te hiszed,hogy nem léteznek,akkor minek kérdezed meg?
A kérdésre válaszolva nem bizonyították a létezésüket.De én valamennyire hiszek bennük,viszont ezt nem lehet tudni.Ez csak hit.
10/15 anonim válasza:
Ha, ismétlem ha léteznek, akkor sem látható, sem érzékelhető formában nem kerülhetnek velünk. Pl mint amikor nézed a tv-t hiába kiabálsz be nekik nem hallják és nem látnak. Kár foglalkozni vele egyáltalán. Minél később kerülj közéjük és addig élj boldog életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!