Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mit mond, szellemek létezne...

Ki mit mond, szellemek léteznek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval 3 fajta ember van...aki hisz a szellemekben,van a másik aki meg nem hisz bennük,és persze van a 3.típus aki nem tudja ezt hova rakni. Én is ezek közé tartozok.

A mostani világban ezt a dolgot kb lehetetlen bebizonyítani mivel túl fejlett a technika és kb egy videót vagy újonnan szerzett képet pár óra alatt meglehet szerkeszteni és ott is házilag készített szellem videód...

Viszont mindenki elfelejt egy NAGYON FONTOS dolgot.

Mi van a RÉGI KÉPEKKEL amin igen is látszódnak alakok amiket nem lehet hasonlítani semmihez sem. Mondhatják azokról azt hogy hibás volt a fényképező de az összesre nem lehet ezt mondani mert nevetséges...

A régi képek alatt most azokat értsétek amik még a photoshop előtti évtizedben készültek. Szóval lehetetlen volt akkor bármit is csinálni azokkal a képekkel.

Most erre a szkeptikusok mit tudnak mondani??? Hogy nem látszódik a képen rendesen hogy szellem és ez nem bizonyíték?? vagy mit???

2015. ápr. 12. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Bocs a javításért, de kifelejteted a 4. típusú embert a trollt.

A kérdésre válaszolva nem tudom. Én hiszek

2015. ápr. 12. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Én nem hiszek.
2015. ápr. 12. 20:20
 3/13 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 12. 20:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Tegyél már fel olyan képet amin egyértelműen szellem van.
2015. ápr. 12. 20:45
 5/13 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 12. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Persze, hogy léteznek szellemek.

Ha egy szkeptikust elvinnék egyik rokonom házába, akkor vagy belátná azt, hogy igen is vannak, vagy pedig menne az orvoshoz, hogy mi baja van neki, mert ilyeneket lát, és már pedig szellemek nem léteznek ő szerinte.

Ez az egyik, de éjszaka, ha ébren marad, vagy alszik és fölébred stb., akkor általában lehet hangokat hallani, olyanokat mintha valaki lépkedne a padlón például, bár én aludni szoktam, ritkán hallottam, de emlékszem, hogy mikor tv-t néztem nappal, akkor egyszer csak hallom, mintha valaki leülne mellém az ágyra, odanézek, és látom, hogy bemélyült az ágy, mintha odaült volna valaki.

Ne mondjátok nekem, hogy az ágy eleve úgy volt, mert mikor én odaültem, akkor az ágy teljesen egyenes volt, és sehol nem volt bemélyülve, plusz meg is volt igazítva, mert reggel történt.

Abban a házban a szellem házhoz ragadt, így ha el is küldjük egy alkalommal, akkor visszamegy, mert nem tud onnan elszakadni.

Rokonommal eléldegélnek, nem zavarják egymást. Én szoktam rászólni éjszaka, ha aludni szeretnék, és érzem, hogy figyel.

Nem egyszer láttam már és éreztem ott szellemet, de nem csak, hanem más is, és mindenki, aki abban a házban látta a szellemet, pont ugyanolyan leírást adott róla, mint én. Ergó ki lehet sok mindent zárni. Abban a házban biza lakik egy szellem is.

2015. ápr. 12. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Pro primo, képmanipuláció kb azóta van, mióta fotózás. Régen ezt úgy érték el, hogy csináltak egy alulexponált képet egy emberről, majd ugyan erre a kockára ráfényképeztek mást, ezáltal az előhívott képen "megjelent" egy szellemalak.

Pro secundo, hatoskának. Erre biztosítanál kísérleti körülményeket is? Szerintem, ha írsz a szkeptikus társaságnak, felépítenek egy vizsgálatot kiderítvén, hogy mi folyik az elmített ingatlanban.

2015. ápr. 12. 21:06
 8/13 Ozmium42 ***** válasza:
81%
Nincsenek szellemek. Ami fizikai hatást képes kelteni, vagyis képes látszódni, hangokat kelteni, tárgyakat mozgatni, és kanapékat benyomni, annak feltétlenül fizikainak és így könnyedén bizonyíthatónak kell lennie. Szóval a szellemeket kizárhatjuk emiatt, mert soha senki nem bizonyította a létezésüket, noha nincs elfogadható kifogás, hogy miért nem. A fényképek, zajok, meg anekdoták pedig nem bizonyítékok.
2015. ápr. 13. 00:29
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
Isten létét sem bizonyította senki , mégis rengetegen hisznek benne ! ....
2015. ápr. 13. 08:23
 10/13 anonim válasza:
Én nem az a fajta ember vagyok,aki a képen látható porszemre is elhiszi,hogy szellem,de hiszem azt,hogy halál után az embereknek,állatoknak csak a fizikai valójuk pusztul el,lelkük tovább él.Lehetséges,hogy visszajönnek szellemként az élőkhöz,de ki tudja...én hiszem,hogy itt vannak köztünk,de mindenki abban hisz amiben akar.Remélem egyszer megtaláljuk a választ,hogy van-e túlvilág,van-e valami sík a túlvilág és földi élet között.Mondjuk halál után biztos.
2015. ápr. 13. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!