Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mit mond, szellemek létezne...

Ki mit mond, szellemek léteznek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval 3 fajta ember van...aki hisz a szellemekben,van a másik aki meg nem hisz bennük,és persze van a 3.típus aki nem tudja ezt hova rakni. Én is ezek közé tartozok.

A mostani világban ezt a dolgot kb lehetetlen bebizonyítani mivel túl fejlett a technika és kb egy videót vagy újonnan szerzett képet pár óra alatt meglehet szerkeszteni és ott is házilag készített szellem videód...

Viszont mindenki elfelejt egy NAGYON FONTOS dolgot.

Mi van a RÉGI KÉPEKKEL amin igen is látszódnak alakok amiket nem lehet hasonlítani semmihez sem. Mondhatják azokról azt hogy hibás volt a fényképező de az összesre nem lehet ezt mondani mert nevetséges...

A régi képek alatt most azokat értsétek amik még a photoshop előtti évtizedben készültek. Szóval lehetetlen volt akkor bármit is csinálni azokkal a képekkel.

Most erre a szkeptikusok mit tudnak mondani??? Hogy nem látszódik a képen rendesen hogy szellem és ez nem bizonyíték?? vagy mit???

2015. ápr. 12. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ozmium, egyszer téged elviszlek abba a házba, és meglátjuk, hogy megváltozik-e a véleményed.

Azért magától nem nyomódik be egy rugós ágy.

2015. ápr. 13. 15:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Negatív és pozitív energiák szerintem vannak amiket még egyenlőre nem nagyon tudunk magyarázni mivel nem tudjuk hogy hogyan keletkeznek.Most mindenki döntse el hogy ezek az energiák képesek-e valamilyen alakot felvenni :)

Szerintem a mostani tudósok és doktorok sem akarják beismerni hogy vannak természetfeletti aktivitások mivel ezekkel hatalmas pánikot okoznának világ szerte. Gondoljatok bele egyszer csak a világ legjobb doktorai és tudósai elmondják hogy igenis vannak szellemek amik negatív energiákból keletkeznek vagy lelkekből. Szerintem aludni sem mernénk. De ki tudja...

2015. ápr. 13. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Az emberek nincsenek sok dologra felkészülve, és soha nem is lesznek, legalábbis most ez a helyzet.

Sok minden van rejtve még a tudomány elől, és bízok benne, hogy így is marad.

2015. ápr. 15. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!