Ki mit mond, szellemek léteznek? (többi lent)
Szóval 3 fajta ember van...aki hisz a szellemekben,van a másik aki meg nem hisz bennük,és persze van a 3.típus aki nem tudja ezt hova rakni. Én is ezek közé tartozok.
A mostani világban ezt a dolgot kb lehetetlen bebizonyítani mivel túl fejlett a technika és kb egy videót vagy újonnan szerzett képet pár óra alatt meglehet szerkeszteni és ott is házilag készített szellem videód...
Viszont mindenki elfelejt egy NAGYON FONTOS dolgot.
Mi van a RÉGI KÉPEKKEL amin igen is látszódnak alakok amiket nem lehet hasonlítani semmihez sem. Mondhatják azokról azt hogy hibás volt a fényképező de az összesre nem lehet ezt mondani mert nevetséges...
A régi képek alatt most azokat értsétek amik még a photoshop előtti évtizedben készültek. Szóval lehetetlen volt akkor bármit is csinálni azokkal a képekkel.
Most erre a szkeptikusok mit tudnak mondani??? Hogy nem látszódik a képen rendesen hogy szellem és ez nem bizonyíték?? vagy mit???
Ozmium, egyszer téged elviszlek abba a házba, és meglátjuk, hogy megváltozik-e a véleményed.
Azért magától nem nyomódik be egy rugós ágy.
Negatív és pozitív energiák szerintem vannak amiket még egyenlőre nem nagyon tudunk magyarázni mivel nem tudjuk hogy hogyan keletkeznek.Most mindenki döntse el hogy ezek az energiák képesek-e valamilyen alakot felvenni :)
Szerintem a mostani tudósok és doktorok sem akarják beismerni hogy vannak természetfeletti aktivitások mivel ezekkel hatalmas pánikot okoznának világ szerte. Gondoljatok bele egyszer csak a világ legjobb doktorai és tudósai elmondják hogy igenis vannak szellemek amik negatív energiákból keletkeznek vagy lelkekből. Szerintem aludni sem mernénk. De ki tudja...
Az emberek nincsenek sok dologra felkészülve, és soha nem is lesznek, legalábbis most ez a helyzet.
Sok minden van rejtve még a tudomány elől, és bízok benne, hogy így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!