1/14 anonim válasza:
Igen léteznek. Számtalan bizonyíték van ami alátámasztja pl. asztráltestek vagy az ektoplazma tanulmányozásával is sok mindenre rálehet jönni a szellemvilággal kapcsolatban. Bár azt ne várd, hogy valaha is bizonyítva lesz a szellemek létezése. Éppen úgy mint az UfO-knál, ezeket a felfedezéseket soha nem hoznák nyilvánosságra.
3/14 anonim válasza:
neked is van :) csak neked még van hozzá fizikai tested is
4/14 anonim válasza:
H életünkben van szellemünk, akkor mi zárja ki, hogy a halálunk után is létezhet?
5/14 anonim válasza:
Én még nem láttam,de a nagyapám evett már.
7/14 anonim válasza:
Tesla is hitt a szellemekben. Nyilván volt is valami alapja a hitének.
8/14 anonim válasza:
Én már láttam is szóval szerintem nem léteznek
9/14 anonim válasza:
Dehogy !!! Honnan vetted ezt a badarságot ?
10/14 Nikol8902 válasza:
Sok olyan dolog létezik, amit az ember nem képes felfogni(kivéve azok a kivételes emberek, akiknek a szellemi szintje magasabban van)
Azt pedig nem értem, hogy miért kell megsérteni másokat, akiknek a véleménye nem egyezik a miéinkkel.
Én elfogadom a földhöz ragadt embereket. csak sajnálom, hogy saját Egójuk börtönébe zárják magukat, holott hatalmas csodák vannak a világban, ha néha kilépünk testünk és egónk korlátaiból, és felsőbb szintekre emelkedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!