Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egyesek mi miatt hiszik azt...

Egyesek mi miatt hiszik azt hogy szellemek nem léteznek?

Figyelt kérdés
A gravitációt se látjuk még is létezik. Ahogy nem látjuk az oxigént se a levegőben még is belélegezzük. És mi van a színtelen, szagtalan gázokkal? Érveket kérek amikben azt bizonyítjátok hogy nincsenek földhöz ragadt lelkek. :) 15/L

2015. máj. 16. 22:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz.

Nincs bizonyíték arra sem hogy léteznek és arra sem hogy nem léteznek.

2015. máj. 16. 22:35
 12/32 anonim ***** válasza:

Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:

Kedves hét: Örülök, hogy örülsz :)

@elemental4: nem én pontoztak le. :(

Vigasztdíjként tessék:

https://www.youtube.com/watch?v=BT0ZfftLaXA

Egyébként sok mindenre nincs bizonyíték és ellene sem.

2015. máj. 16. 22:37
 13/32 A kérdező kommentje:
Én hiszek Istenben a földhözragadt lelkekben és a lélek létezésében. Nem tudtok olyan érveket felsorakoztatni ami miatt a hitem meg inogna. Talán egyszer odáig fejlődik a technológia hogy feltalálnak valamit ami észlelni tudja a lelkeket.
2015. máj. 16. 22:38
 14/32 anonim ***** válasza:
61%
Már most is van ilyen, a neve pedig: Extasy. Attól aztán bármit láthatsz amit akarsz.
2015. máj. 16. 22:42
 15/32 anonim ***** válasza:
30%

Ne keverd össze.

A lélek és a szellem az két külön dolog.

"Akik azt hiszik,

hogy a valótlan létezik,

s hogy a Valóság nincs,

sohasem érik el az Igazságot,

mert elvesznek a téves gondolkodás útján."

/Buddha/

Egyébként Lucifer-666 hiányoztak már a válaszaid :D

2015. máj. 16. 22:44
 16/32 anonim ***** válasza:
67%

Talán egyszer odáig fejlődik a technológia hogy feltalálnak valamit ami észlelni tudja a lelkeket.

Ha ez megtörténik akkor igaz lesz, addig csak egy fantázia amit rengetegen elhisznek.

2015. máj. 16. 22:45
 17/32 A kérdező kommentje:
Te csak tudod...
2015. máj. 16. 22:45
 18/32 A kérdező kommentje:
Az Extasy dillernek szántam az előzőt. :)
2015. máj. 16. 22:48
 19/32 anonim válasza:
48%
És egyesek miért nem hisznek Istenben? Mert ők abban hisznek, hogy nincs. Mindenki hisz valamiben. Ha hiszel a szellemekben,akkor sem fognak elítélni. Ha nem, akkor sem.:)
2015. máj. 16. 22:48
 20/32 anonim ***** válasza:
56%

Kedves Kérdező azzal nincs semmi baj, ha hiszel valamiben, a Te dolgod. Ebbe belefér az is hogy szerinted szellemek léteznek csak a tudomány nem képes azt észlelni.

Én mint szkeptikus tudom, hogy a tudomány egy csomó dolgot képes vizsgálni ami messze kívül esik az emberi észlelhetőség határán, ezért nem tartom lehetségesnek hogy a szellemek léteznek, de a technológia nem képes érzékeli őket.

De abban biztos vagyok hogy egy nap megtalálja a szellemeket a tudomány: az emberek agyában, a képzeletükben

2015. máj. 16. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!