Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mit tud a hevesi feltámadó...

Ki mit tud a hevesi feltámadó holtakról?

Figyelt kérdés
Nagymamám mellett a kórházban egy idős néni mesélte, hogy a hevesi temetőben van egy elkerített rész, amit őriznek. Mert ott van egy régi királyi kripta ahol egy hercegnő/királynő van eltemetve egy paraszt fiúval. És hogy többször kellett újratemetni, meg fura dolgok történnek ha oda megy valaki.

2015. máj. 5. 16:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ez azért lehet ,mert fel van a legtöbb több régi temető kapujába írva hogy FELTÁMADUNK!
2015. máj. 6. 12:49
 12/16 bestest ***** válasza:
100%
Nem az van a temetőkre írva, hogy "Feltámadunk", hanem az, hogy "Fel! Támadunk!", csak a zombik világméretű összeesküvésének köszönhetően megtévesztésből egybeírták, hogy ne legyen feltűnő.
2015. máj. 6. 15:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Jó válaszok. Jót mosolyogtam. A makákóufók a legjobbak. Szívkatétert raktak a néninek. Olyan beleélten magyarázta... de én elég racionálisan álltam a meséjéhez. De legalább elment az idő a meséjével.
2015. máj. 9. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Hevesi makákóufoval nem lehet viccelődni csak úgy...attól hogy ti nem hallottatok róla én meg igen erről nem tehetek. A külsejét részletesen leírom majd. Szerdán lesz matek óránk és akkor lesz időm kitalálni mindent.
2015. máj. 11. 16:41
 15/16 anonim válasza:
Én az ilyenekben nem hiszek,szerintem neked sem kellene!
2015. máj. 13. 18:52
 16/16 anonim válasza:
Öreg, a csaj be volt tépve, fogadd el és ne hallgass rá!!!
2015. máj. 22. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!