Nagymamám mellett a kórházban egy idős néni mesélte, hogy a hevesi temetőben van egy elkerített rész, amit őriznek. Mert ott van egy régi királyi kripta ahol egy hercegnő/királynő van eltemetve egy paraszt fiúval. És hogy többször kellett újratemetni, meg fura dolgok történnek ha oda megy valaki.
Az elkerített részt nem lehet látni, mert be kell hozzá menni a bokrok mögé, akkor vagy 12 véreb ugrik a kerítéshez, ezért nem tanácsolom, hogy odamenjél...
2015. máj. 5. 16:09
2/16 Shai-Hulud válasza:
....és aki mesélte, az volt a hevesi halottlátó asszony, ugye? :-DDD
2015. máj. 5. 16:13
3/16 anonim válasza:
Osztálytársam mesélte, hogy találtak egy vesét az ágakon és őrült tekintetű katonák üldözték őket a kapukig molotov koktélokkal. Olyanok voltka azok a katonák, mint akikbe démon bújt.
Blökit is magukkal vitték, de ő harcos bátor kutyus volt.
Másnap a helyszínelőktől tudták csak visszaszerezni egy celofán zacskóban és utoljára csak a kréta nyomok áraulkdotak a sötét helyszín, borzasztó nyomairól.
2015. máj. 5. 16:26
4/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy aza néni elmebajos volt egy kicsit? Nem akarom sértegetni, de gondolom idős és kórházban is van/volt. Kitudja mi lehet a baja.
2015. máj. 5. 17:40
5/16 anonim válasza:
"...többször kellett újratemetni, meg fura dolgok történnek ha oda megy valaki."
Lehet hogy többször megbolygatták illegális kincskeresők, majd biztonsági őrt állítottak oda aki unalmas és tréfás kedvében például túlvilági hangokkal próbálja távol tartani az újabb sírrablókat.
2015. máj. 5. 20:34
6/16 anonim válasza:
Én már jártam ott, nem tapasztaltam semmi különöset az elkerített részen belül viszont az ajtó fel volt feszítve és valami sötét bőrű lény lesekedett onnan kifelé valamilyen fémtárgyakkal a kezében, azóta sem tudom mi lehetett pedig minden természet feletti ismerek!
2015. máj. 5. 23:05
7/16 bestest válasza:
Hevesben kicsit sokat isznak az emberek, az a baj, ráadásul mindennap. Amit őriznek, az az italnagyker.
2015. máj. 6. 04:19
8/16 anonim válasza:
Én hevesi vagyok, de semmi ilyenről nem hallottam ;)
2015. máj. 6. 05:29
9/16 anonim válasza:
Én viszont már hallani sokat hallottam róla. Egy hercegnő van eltemetve ő mondta azt hogy utolsó kérése az hogy egy bizonyos paraszt fiúhoz temessék. Mivel a hercegnő családja nem fogadta el hogy egy paraszt fiúhoz adják a lányukat. Lány valószínűleg öngyilkos lett a fiú jóval hamarabb meghalt azt nem tudom miben de ha jól emlékszem őt megölték. Lényeg hogy nem természetes halálal haltak és mindkettő de főleg a fiú (mert egyesek szerint kínozták) így fent maradt hogy vissza járnak kísérteni. Sok különleges dolog történik abban a bizonyos helyen ott is ahol meghaltak. És most jön a lényeg: az hogy mikor egyszer kiásták hogy jobban megvizsgálják megállapították (britek is voltak ott) hogy se a hercegnő se a paraszt fiú nem emberi hanem bizonyos hevesi makákóuforól van szó.
2015. máj. 6. 11:46
10/16 Shai-Hulud válasza:
"nem emberi hanem bizonyos hevesi makákóuforól van szó."
Azt a jó mindenit, gyorsan katalogizáljuk, ez egy új faj, ha gyors leszek, rólam fogják elnevezni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!