Lehetséges hogy ha sokszor idéztem démont a házban akkor rám ragad és nem száll le rólam? Mostanában furcsa dolgok folynak.
Figyelt kérdés
EZ EGY IDIÓTA KÉRDÉS, TUDOM. NEM KELL MONDANI ÉS BELE KÖTNI THX A MEGÉRTÉST!2015. máj. 2. 22:13
61/73 A kérdező kommentje:
Villany kapcsolgatas zajok ilyesmik meg minden paranormalis amit el tudsz kepzelni :(:
2015. máj. 20. 20:58
62/73 Pásztó válasza:
A rohadt éles és fájdalmas halláson kívül kezdőként nem túl sokat. Ha elérsz egy szintet, akkor képes leszel elhagyni a tested, vagy ami még könnyebb, fénytestez létrehozni, és így a tested elhagyása nélkül ott tudsz lenni más helyeken. Ezen kívül mivel a legtöbb lény ha kapcsolatba akar kerülni az emberrel itt van, így elképzelhető hogy találkoznál sok sok érdekesebbnél érdekesebb, és akár veszélyes lénnyel. Plusz telepátia, gondolatolvasás, teleportálás, akár magad akár tárgyé. Első körben ennyi :) De ehhez nagyon nagy spirituális erő kell
63/73 Pásztó válasza:
Pintér, menj ki a szabadba. Szerintem egy 14 éves feltalálja magát
64/73 Pásztó válasza:
Ha meg valami gond van akkor írj nyugodtan
65/73 A kérdező kommentje:
Van gond , most egx par napja le nyugodtak a dolgok. Es most meg ujra kezdottek es meg durvabban. Ez miert van? :(
2015. máj. 22. 12:06
67/73 A kérdező kommentje:
Zorog csttog, es a macskam kitejert nyakkal volt az ajto elott :(
2015. máj. 22. 19:20
68/73 Pásztó válasza:
Ez komoly? Uhh..
Elkezdted a transzbaesést amit írtam?
69/73 anonim válasza:
kíváncsi vagyok mikor vágjátok le róla, hogy csak egy troll?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!