Lehetséges hogy ha sokszor idéztem démont a házban akkor rám ragad és nem száll le rólam? Mostanában furcsa dolgok folynak.
27-es válaszadó.
Ezt honnan tudod, vagyis honnan szerezted ezeket az információkat?
Ez a gond. Tudod, sok dolgot torzítanak el. A biblia, a kereszténység-zsidóság
arra megy ki hogy ne élj teljes életet. Sok az elvakult, aki azt hiszi hogy jót tes, jót követ. Jó és gonosz között van különbség. De jó és jó között is. Jó az ha hiszünk, és gondolkodunk, de rossz is lehet az hogy hiszünk és gondolkodunk. Ezt a részt nem szeretném rrészletezni, mindenki értelmezi ahogy szeretné. Neked pedig annyit mondanék hogy minden esetre kérd meg az ott lévő angyalokat (...) vagyis gonoszakat hogy távozzanak tőled, mert semmi keresni valójuk nincs ott. Van régi hangfelvevőtök, diktafonotok, vagy hasonló? ha igen egy estére kapcsold be, hogy mit vesz fel, gondolva hangra, és egyéb dolgokra. Írd le mi lett az eredmény. Kíváncsi vagyok. Kitartás.
Elemental, maradjunk annyiban, hogy én vagyok az akitől a keresztények, meg a többi áll vallás sikíthat, és félhet :)
Nem.
De ha papot hívsz, azzal biztos hogy megharagítod.
Őt már egyszer megidézted és tudod a démonok, ha lehetőségük van rá, előszeretettel lépnek be az anyagi síkra.
Mert egy korlát van előttük amit nem léphetnek át, de azzal hogy egyre több ember idézget, egyre több démon lesz, mert akkor szabad utat kapnak.
Nem, állj állj állj! Démonok ott és akkor jelennek meg amikor akarnak. A szellemeknek van szükségük tükörre meg hasonlókra. A diktafon meg ilyenek nem igen tesznek sértést, főleg hogy ha szellem, szerintem azt se tudja hogy ő meghalt. Papot? Kérem.. Biblia, jelenéjelenések könyve, korán, stb ezek mint össze lettek lopkodva, úgy megválogatva a mondatokat hogy azok manipulálják az embereket. "ne legyenek benned kétségek, csak higyj." mit gondoltok miért? Mert a jó rabszolga nem kérdezget hanem csak hajtja az igét, és teszi amit parancsoparancsolnak. Az ember az évek során akkora nagy visszamaradáson van túl, hogy szó szerint az előző emberiség pár ezer éve még fejlettebb volt. Miért nincs infónk? Mert a keresztények és a többi mit csináltak? Templomok, könyvtárak tejles megsemmisítése, mindet megakadályozta volna azt hogy az összes ember birkaként higyjen. A sok összelopott infó miatt annyi ellentmondás gyűlt fel ezekben ami háborúhoz vezetett, és fog is amig ezek a mocskok élnek és befolyás befolyásuk van alattunk. Akadályozzák a tudományt. Hány tudóst akasztottak fel csak azért, mert amit állított nem illett bele a biblia kis meséjébe... Tébolyda
Tehát igen, hasznád a diktafont, és írd le mit lehetett hallani. Kis idő lesz visszahallgatni, de megéri a fáradtságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!