Lehetséges hogy ha sokszor idéztem démont a házban akkor rám ragad és nem száll le rólam? Mostanában furcsa dolgok folynak.
Rajtad már Jézus sem segíthet:D
Viccet félre téve, hogy idéztél?
Sátánon keresztül, vagy bármi féle védelem nélkül neki álltál?
Mit értesz azalatt hogy furcsa dolgok?
Elmondom nagyjából hogy mi a megszállás menete:
1.Kiismeri a félelmeid
2.Elkezd megkísérteni(magyarán már hatással van rád)
3.És végül a megszállás,mikor belebújik a testedbe.
Lehet hogy nem épp a legagresszívabbat fogtad ki, lehet hogy csak az energiádat fogja leszívni.
Azt ajánlom keríts magadnak egy keresztet, akaszd a falra,hívj papot hogy mindenről leszedje (ugyanis képesek tárgyakat is megszálni).
És a legfontosabb, Imádkozz! Az sokat segíthet.
Ember hogy lehetsz ilyen tudatlan...
Előző vagyok.
Ha van tükör a házban, azt azonnal tűntesd el!
Nem vicc! Az egy átjáró tud lenni.
És még egy valami.
Hajnal fele szoktak-e elkezdődni a "furcsa dolgok"?
Nah így már értem:)
Te ezt démon idézésnek hívod, más szellem idézésnek..:)
Azt nem tudod védelem nélkül megszabni hogy mi jöhet át.
Ez nem démon , hanem egy szellem.
Az hogy mozognak a tárgyak, az azért van mert a tudatodra akarja hozni hogy ottvan.
Szerezz egy ouija táblát és vedd fel vele a kapcsolatot, ha ettől félsz akkor van egy másik módja.
Mondj el egy imát (persze csak akkor működik, ha hiszel is Istenben), kérd meg hogy távozzon el, hogy újra megnyugvást találhatjon.
A tükröt viszont azonnal takarítsd el a háztól!
Ugyanis nem küldted vissza a szellemet és nyitva maradt az átjáró...
Jelen esetben ez a tükör.
Nehogy összetörd mert annak sincs jó vége, csak vidd ki ha van udvar vagy ad oda másnak.
Ez egy nagyon idióta ötlet volt , barátom.
Az ha valamit megidézel az nem gonosz és nem is jó, úgy viselkedik veled ahogyan te kihatsz rá.( Ha félsz akkor természetesen gonosz lessz, mert te is annak érzékeled).
Az Ouija tábla köztudottan nem hoz átkot!
Csak egy esetben hozhat átkot, akkor ha azzal idéztek de ha nem idéz csak egy már meglévő entitánsal veszi fel a kapcsolatot akkor biztonságos.
Nézz utána:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!