Lehetséges hogy ha sokszor idéztem démont a házban akkor rám ragad és nem száll le rólam? Mostanában furcsa dolgok folynak.
Figyelt kérdés
EZ EGY IDIÓTA KÉRDÉS, TUDOM. NEM KELL MONDANI ÉS BELE KÖTNI THX A MEGÉRTÉST!2015. máj. 2. 22:13
21/73 anonim válasza:
Miért mondod ezt magadról? MIért írod le ennyire magadat?
22/73 A kérdező kommentje:
Demont idezgetek aztn lesek ha ram szall... Ja es csak kb 3 szor csinaltam..... Az is lehetseges lehetne hogy csak ugy magatol ram szall minden ok nelkul?
2015. máj. 10. 19:43
23/73 anonim válasza:
Sajnos ilyenkor megnyitod ezen okkult praktikak elott a szellemedet es pusztitanak. AZ okkultizmus es demonok Satan kiralysagahoz tartoznak. AZ egyetlen elo Isten tud ebbol megszabaditani. Borulj le es hivd segitsegul Jezus neveben. NE vallast NE embert keress,hanem a Biblia Istenét
24/73 A kérdező kommentje:
Es ha nem segit mit tudok tenni? Az ongyilkossaggal el ernek valamit? Vagy akkpr siron tul is ez menne?
2015. máj. 10. 20:11
25/73 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=fweCQe15uws
Keress hasonló témákat youtubon és ha szívedből keresed, akkor kijelenti magát neked
26/73 anonim válasza:
Hülyeség csak a Biblia.
Figyelj az látszik hogy elég nagy sz@rban vagy...
Mondom imádkozz istenhez, azt vagy sikerül vagy nem.
De az sem volna baj ha nem félnél mert az addig marad ott amíg félsz mert abból táplálkozik.
27/73 anonim válasza:
Hülyeség csak a Biblia?
De azért hívjunk papot meg keresztet. Óh Istenem, de azért keress egy Quija táblát. Hogy fér a kettő össze? Ennyi erővel töltekezz be egy angyallal, meg kérd a Mars-Istenét, h segítsen. Meg fordulj össze vissza mindenkihez. Borulj le az igaz Isten elé és akkor e tükröd is megtarthatod :-)))), mert megtisztitja az atmoszférát
28/73 Pásztó válasza:
Isten nem segít, főleg nem Jehova, meg a többi pusztító isten. Keresztény, zsidó, iszlám, ezek az istenek mind hamisak, és kicsit sem barátságosak. Le tudod írni nekem hogy is idéztél szellemet mind három alkalommal? Másrészt a démonok nem barátságtalanok, csak vagy egy angxal angyal vagy más lény vett fel alsóbb rendű démoni kinézetet, nekik van bőr szárnyuk és ragyogó, gyönyörű rubint színű szemük.Minden esetre írd le hogy ccsináltad ezt, hátha rudtudok segíteni, a tükröt pedig szimplán ásd el a kerben, vagy be a padlásra/pincébe, szintén lefedve, ne lásd magad. És főleg ne szórakozz gyertyákkal tükör, vsgy bármi olyan tárgy előtt, ami visszatükröz
29/73 A kérdező kommentje:
Ugy ideztem hogy mondtam hogy jojjon elo mutassa magat tukornel gyertyaval meg valami szoveget
2015. máj. 14. 20:44
30/73 Pásztó válasza:
Szóval neten kerestél egy pusztító megidézést. Ez a baj. A démonok nem szeretik sem azt ha parancsolnak nekik, se nem ezeket a primitív ellenséges és megalázó módszereket. Annyit tudni kell hogy a tükör-gyertya mágia első alapja hogy ne lásd a tükörben a gyertya lángját. Másrészt milyen nyelvű szöveget honnan és milyen nyelven olvastál fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!