Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges hogy ha sokszor...

Lehetséges hogy ha sokszor idéztem démont a házban akkor rám ragad és nem száll le rólam? Mostanában furcsa dolgok folynak.

Figyelt kérdés
EZ EGY IDIÓTA KÉRDÉS, TUDOM. NEM KELL MONDANI ÉS BELE KÖTNI THX A MEGÉRTÉST!

2015. máj. 2. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:

Na az már durva...

Most hogy ha komolyan mondtad ezt akkor kib.szottul nagy szarban vagy!

Vedd fel vele a kapcsolatot!

Nincs már visszaút.

Ha kibékíted, akkor talán nem bánt.

Mondom "talán"!

2015. máj. 19. 22:13
 42/73 Pásztó ***** válasza:
Paptól ne is várj mást. Vészmadár csuhás bolondok. Mit mondott a szentfazék mi van a lakásban?
2015. máj. 19. 22:56
 43/73 Pásztó ***** válasza:
Diktafont megcsináltad vagy se?
2015. máj. 19. 22:58
 44/73 A kérdező kommentje:
Meg csinaltam a diktafomt de azon semmi sem hallaccodott, a szentfazek meg mindent ami rossz azt mondta es hogy valami gonosz van ram tapadva. Es igen komolyan mondtam. :(
2015. máj. 20. 17:49
 45/73 Pásztó ***** válasza:

Hah.. Akkor ha minden igaz csak egy kóbor lélek. Gyermeknek nem lehet annyi energiája csak nagy áron hogy idézzen. Szórakoztál egyet egy szellem pedig rádtalált. Lehet a szöveg miatt amit felolvastál. Ha egy angyal lenne annak lehetett volna hallani egy pár szavát. Lényeg a lényeg, lehet régebben írtad, de kérdem ismét, szokott veled bármit tenni? Hozzádszolni, esetleg szórakozni az ablakokkal,ajtókkal, tárgyakkal, stb?

Ha igen, akkor egyszerű, bár egy picit erőt kell majd venned magadon. A lényeg hogy át kell nézni rajta, és semmibe venni őket. A szellemi entitások a te félelmedből, és a félelmed által kibocsátott bioelektromosságból(...)ttáplálkoznak. Ehhez az kell hogy ijesztgessenek. Ha nem törődsz velük, akkor nem tudnak mit "enni" és levállnak rólad. :)

2015. máj. 20. 19:24
 46/73 A kérdező kommentje:
Koszzi evvel most aegitettel, meg dobbento h nem csak rosszakaro emberek vannak. Es szoktak lenne dolok. Pl: ma ugy keltem hogy a vasallo s kertbe volt ki akaszta es veres volt a kezem reggel. Ea nem kamu!
2015. máj. 20. 19:30
 47/73 Pásztó ***** válasza:

Elementál. A szellemet ha rátapad az emberre akkor nem kibékíteni, hanem elűzni kell... Sok ember hisz áldozásban, állatokat, meg hasonlókat, amit persze tévesen a sátánistákra fognak, Hol ott egy igaz sátánista szereti a természetet, és nincs szüksége mások energiájára, mert a saját, esetleg a természet energiáit használja. És nem áldoz fel gyerekeket meg állatokat... Az ha rád tapad egy szellem, azért teszi mert energiára van szüksége. Ahhoz, hogy annyi energiát tudjon átadni, először is nagy spirituális hatalma kell legyen, tudnia kell koncentrálni, és erős akarat kell neki. Ezek nélkül nem tud "kibékíteni" egy entitást.

Csak elűzni, amine a repertoárja széles.

Visszatérve Pintér, Adok egy ötletet, ami könnyű és hatásos, e mellett persze maradjon az amit előzőleg leírtam, ne figyelj a szellemre. Előtte válaszolj kérlek. Tudod mi az az aura és transzállapot?

2015. máj. 20. 19:37
 48/73 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az, es akkor mi lenne ha fel ajanlanam neki a lelkem ? Vagy ijesmi? Sry a helyesirasert
2015. máj. 20. 19:44
 49/73 anonim ***** válasza:

Ha azt akarod mondani neki , hogy lépjen transzba ahhoz kell neki egy kis idő..

Egyből biztos nem fog működni.

Szerintem meditálj..

Lehet hülyén hangzik ebben a helyzetben de addig míg nem találsz ki valami módszert hogy eltávolítsd, addig ez a lehetőség áll fenn.

A meditáció feltölt energiával, ezzel átmenetileg tudod őt csillapítani.

Ezért nem szabad olyan erőkkel szórakozni, amit nem tudsz kezelni...

2015. máj. 20. 19:45
 50/73 Pásztó ***** válasza:

Lelked? Egy másik léleknek? Ejha... Na mindegy.

Nem, ne akard felajánlani neki, meg még mégkiszolgáltatottabb lennél. Másrészt de, transzállapot,ha érted amit mondok, akkor a lelke második reszének kéne, mert így legalább nem hagyja el a testét, hanem csak egy kivetülés, amivel fel tudja venni a szellemmel a kapcsolatot, ehez sok minden kéne, szóval felejtős. Annyi lenne a cél hogy leválassza az aurájáról az entitást, így elszakadnának a kötelékek, e mellett pedig ha nem figyelne rá akkor nem is tudna visszacsatlakozni

2015. máj. 20. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!