Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hallotatok mar olyat hogy...

Hallotatok mar olyat hogy repedezik a plafon, és elviselhetetlen az érzes de mas nem halja?

Figyelt kérdés

Szerintem valami fura dolog lehet mert beton a plafon es olyanokat repedezik hogy szinte megijedek,de mas nem halja,csak En es hiaba keresem latszata nincs.

Akar privatban is koszi

2015. márc. 9. 23:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szentelt vizet öntsél a szoba, ház sarkaiba, ha keresztény vagy még rakhatsz a párnád alá keresztet vagy a nyakadra. Vagy Bibliát a párna alá. Szerintem démonnal van dolgod. Mert hallottam olyan démonról aki egész éjjel képes zajongani hogy ne aludj. Azt mondják ha éjfélkor megfürdessz rozsdás szeges vízben a zajongás meg fog állni.
2015. márc. 18. 10:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy pszichológus sokat segíthet ezen a problémán. Az agy egy érdekes szerv... képes olyan eseményeket valósnak ítélni ami nem az. Könnyen megtéveszthető. Sőt... hamis emlékeket is kreálunk folyamatosan (persze nem szándékosan). Mielőtt itt rosdás szögek közé veted magad (ezen az ötleten hangosan felnevettem:)) keress fel egy szakembert és mesélj neki. Kezd az élettörténeted legelején, mert sokszor olyan dolog okozza amiről nem is gondolnád...

(és nem csak gyógyszeres megoldás létezik)

2015. márc. 31. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!