Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hallotatok mar olyat hogy...

Hallotatok mar olyat hogy repedezik a plafon, és elviselhetetlen az érzes de mas nem halja?

Figyelt kérdés

Szerintem valami fura dolog lehet mert beton a plafon es olyanokat repedezik hogy szinte megijedek,de mas nem halja,csak En es hiaba keresem latszata nincs.

Akar privatban is koszi

2015. márc. 9. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Amikor te hallod más nem hallja?

Nekem a fejemben fájdult meg talán egy ér egy órája. Már nem fáj, de tudod hogy van ez. Lefekszik az ember és többé nem kel fel.

Lehet a dobhártyáddal valami? A skizofrén is hallhat hangokat, meg aki retteg.

Mikor hallod? A helyét is megtudnád mondani?

Mi repedezik? Kő, fa, üveg? Omlik is?

2015. márc. 9. 23:09
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nálam is beton a plafon de én is Hallottam előbb. Nem láttam repedés nyomokat. Rájöttem hogy apám volt. Amikor alszik nagyon nyugtalan és a falba belevágja a lábát és ez úgy hallatszott mintha a plafon repedne
2015. márc. 9. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Háziorvost keresd fel és az majd eldönti milyen irányba kellene ezzel tovább menni! Ha csak te hallod (akkor kizárhatjuk a hőmérséklet ingadozása miatt létrejövő dilatációt) tehát érdemes kivizsgáltatni melyik szerveddel van gond, mert ez később komoly problémákat is eredményezhet. Érdemes időben elcsípni még, amíg kezelhető...
2015. márc. 10. 00:11
 4/12 A kérdező kommentje:

4/4

Ebben a han meg nem halt meg senki es ez nem most kezdodott hanem mar par eve ....es csak a haz ennek a reszen hallom mashol sehol es csak En! es nem mindeg...

2015. márc. 10. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát én is amikor ijedtemben berontottam a szüleimhez azt mondták hogy nem hallottak semmit. Tíz év múlva jöttem rá hogy apám álmában össze vissza kalimpál a lábával és az volt a zaj. Mióta elhúztam az ágyát a faltól többé nem hallom a zajt.
2015. márc. 10. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 10 évesen hallottam azt, hogy valami kaparja a falat. Volt, hogy behívtam anyát és mondtam, hogy hallgassa de ő azt mondta nem hallja. Én hallottam. Ráadásul a szobámban a mai napig nagyon hideg van kivétel nélkül minden nap.
2015. márc. 15. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha senki más nem hallja, csa te, akkor hallássérültekkel vagy körülvéve!

"...olyanokat repedezik..."

Ezt csak látja valaki rajtad kívül is?

Ha nem látják, ám te látod, akkor látássérültek is!

Ha te sem látod, akkor nem is repedezik.

.

Gyakorlatilag örülnöd kéne, hiszen te vagy a király, a körülötted levők mind süketek és vakok!

2015. márc. 16. 06:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Este amikor hallod a zajt és mondjuk fell kelsz az ágyból, meggyujtod a villanyt hogy láss, akkor a zaj megáll vagy pont úgy folytatódik, kérdező?
2015. márc. 16. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
És próbáltál már utana nézni? Ha van padlásszoba, oda felmenni és körülnézni. Pl. Nekem nem volt nagy merszem mikor pont így voltam. De azért egyszer csak felmentem. Nagyon zavart már. Nem volt semmi, de az a félelem megvolt bennem. A zaj annyira erős volt hogy biztos voltam hogy patkány bem lehet. Az nem tud akkora zajt csapni. Csakis ember lehet. Vagy valami ami nem ember. Sajnos mi nem látjuk a másvilági lényeket és azoknak sem szabad az embereket bántani ha csak valaki nem akar valami rosszat
2015. márc. 16. 07:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Nincs padlas szoba ,mert emeletes haz...es az also szinten hallom a nappaliban.... es nem kaparja senki sem a falat a labaval.. es nem hallas serult senki ,,

De csak ott hallom abban a hazban ezt a zajt es a sajat lakasomban ahol most lakom EJJEL OLYANOKAT ERZEKELEK MINT AMIKOR VALAKI FOLMASZIK AZ AGYAMRA ES JARKAL A SZOBAMBA ES ,,,mar teljesen kivagyok,,,

2015. márc. 18. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!