Suttgó szellem vagy valami ilyesmi létezik? (bővebben lent)
Jó érzést kelt benned? Nem zavar a jelenléte, sőt megnyugtató?
Mert, ha igen akkor jó szellem vagy angyal, aki védelmez téged, és tudatni akarja veled, hogy ott van mindig melletted. :) De ha fehér, akkor valószínűleg nem ártó szellem. :)
Akkor nem kell félni. :) De mondd meg neki, hogy ne suttogja a nevedet, mert az zavar téged, vagy valami ilyesmit. De szépen beszélj vele. :)
Nem véletlen van veled.
Számomra az , hogy a nevedet suttogja kicsit olyan mintha filmbe lennél.
Nem tudom , velem ilyen még nem történt meg - persze nincs kizárva , hogy lehetséges - de azt hallottam , hogy ha fehér - vagyis valami olyan árnyalatú - akkor az jótét lélek. A sötét vagy fekete színű lélek már kevésbé ártalmatlan. Az inkább az ártó szellemek/lelkek jellegzetessége - fekete vagy sötét szín- így ház azokkal vigyázni kell.
Lehetséges , hogy épp egy angyallal van dolgod , de ha előtte szellemet idéztél akkor nem valószínű az angyal jelenléte. De az biztos , hogy akkor valami ''jó'' lélek.Nem lehet , hogy valamelyik elhunyt családtag , rokon szellemét idézted meg ? Mert akkor az csak vigyáz rád.
De a kopogások,zörgések,léptek stb. meg a kopogószellem jellegzetessége , ami viszont ártó szellem.Az a fajta képes akár megölni is , mert képes tárgyakat is mozgatni -vagy épp ellenkezőleg - téged örületbe kergetni. Ha nincs megszentelve a házatok akkor esetleg papot is hívhattok , biztos ami biztos.
Szerintem viszont lehetséges az is, hogy ezt a fehér lelket nem idézted meg, hanem a kopogó szellemet idézted meg, és ez ellen véd, hogy ne tudjon a közeledbe férkőzni.
De ez csak egy feltevés.
Suttoghatja a nevedet, mert velem is történt már olyan. :)
Ez az ,,XD" nagyon nevetséges a felsorolásnál. :DDD
Velem is ez volt. Pár éve kezdődött és folyamatosan tartott, de én utána rájöttem, hogy miért. Időben.
Annyit elárulok, hogy akar tőled valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!