Létezik olyan, hogy egy tárgyal együtt jön egy szellem is?
Ha nem akarsz szellem elengedőt hívni akkor gyújts meg egy szentelt gyertyát. Néha tárgyakhoz is kötődnek bár inkább a helyszín a megszokott.
Plüsst szorongatsz amúgy:D? Vicc..
Tök jó,hogy észrevettem a kérdést..parázok.
Én amúgyis félek az ilyenektől,meg a sötétben is.
Valamelyik éjjel amikor felkeltem olyan volt mint ha valaki állt volna az ágyam mellett.
Tök para volt :s
Könnyű azt mondani..:D
18éves nagy ló létemre még a sötétben is félek.:D
Mondjuk lány vagyok..de akkoris :D
Igen,letezik ilyen ezert nem veszunk hasznalt targyakat.Dobd ki az agyat es ezt most komolyan mondom,tok mindegy mennyibe kerult...az aggyal jott es az aggyal megy.
En is vettem egy festmenyt es egyszeruen olyan nyomaszto erzesem volt,h vegulis elajandekoztam....nehez megmagyarazni de felelmetes volt:-)))
Szoval az agyat dobd ki,mert addig nem lesz nyugtod.Velhetoleg ez csak egy szellem es nem demon,szoval nem akar bantani (hidd el mar megtette volna) de baromi idegesitoek es felelmetesek tudnak lenni es x ido utan ugy fogod magad erezni mintha bediliztel volna (pedig nem).
A legtobb szellem nem veszelyes,csak idegesito es felelmetes.A kopogoszellem pl iszonyu irritalo,de mondom, a zomuk artalmatlan.Megoldas?Maradj nyugodt,mert minel idegesebb vagy,annal rosszabb lesz.Mondd el magadnak,h nem banthatnak de ha telleg az aggyal jott akkor nem fog addig elmenni amig az agy nalad van:-)))
Plussmacival pedig nem ciki aludni semmilyen korban ha fel az ember:-)))
32 no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!