Ki ez az Iby Duba?
"Ugyanolyan mocskosak a gondolataid, ha nem is mondod ki őket, tehát hazug vagy. Minden Istentől való, aki tudja miért hozta létre azt, ami számodra nem tőle való. Szentszutyokg*ci!"
Olvasol a gondolatomban?? Mivel hazudtam?? Nem állítottam azt, hogy nem minden az Istentől van, avagy tévedek? nézd vissza a kommenteket.
"Szentszutyokg***!" nincs szent szutyok****... ember se szent, ha azzá avatják. De ha Isten azzá avatja, akkor szent.
Ahogy pedig itt látom az Ezotéria kategóriákat, Agykontroll, álomfejtés, asztológia, horoszkóp, Feng-shui, jóslás, mágia, okkultizmus, parapszichológia, reinkarnáció, karma, természetfeletti lények, és UFO észlelések, ezeknek mi köze az Istenhez? Jóslás? és a horoszkóp? nem a horoszkóp határozza meg hogy milyen az ember, az álomfejtésről pedig annyit megemlítenék, hogy volt a bibliában álomfejtés, de annak az álomfejtésnek nincs köze az ezotériához, nincs minden álomnak értelme, csak annak az álomnak van értelme, amelyiket az úr adja az embernek, márpedig olyan kevés van.
Karma?? mi köze a karmának a bibliához? hiszen a biblia azt mondja, hogy lesz ítélet napja, amikor majd az ÚR eldonti hogy ki hova megy. Aki rossz volt az megy a bukott angyalokhoz, aki jó volt az megy a mennybe. a karma mit mond? Aki rosszat csinál azt megbűnteti mittomén mi.
Az UFO észlelés pedig nem ezotériai xd az inkább csillagászat.
"aki csak ítél, mocskolódik. Menj a francba a dogmáiddal, hogy majd te szabsz szabályokat rá."
-"Ugyanolyan mocskosak a gondolataid" - Te ítélkezel olyan dolog felől, amiről azt sem tudod hogy mi, vagy tán tudsz olvasni a fejemben?
-"Tehát hazug vagy" - Ítélkezel olyan dolgok felől, amik a bibliában vannak leírva, és nem én találtam ki. Olvass új testamentumot és ótestamentumot és megvilágosodsz
-"Minden Istentől való, aki tudja miért hozta létre azt, ami számodra nem tőle való" - miről mondtam azt hogy nem Istentől való? semmiről. de majd most elmondom mi nem tőle való: A bűn, A fájdalom, A gyötrelem, A rossz. Ezek nem Istentől valók, ezek Sátántól valók. Ez ellen magyarázkodhatsz, úgysem lesz igazad.
-"Szentszutyokg*ci!" - Még egy ítélet? Ember vagyok és nem szutyokg***. Szent sem vagyok, csak ha az úr akarja. Ilyen szavakat amúgy nekem a nácik szoktak mondogatni, bár ők jóval rosszabbat is...
Én most láttam életembe először...
A néni, tapasztalataimból kiindulva vagy gyakorló elmebeteg... vagy ha ezzel a cuccal pénzt is szerez, gyűjt, egy qrva nagy szélhámos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!