Ki ez az Iby Duba?
Ő:
Ha jobban megfigyeled nevét, az "Ibolya" név nem túl férfias ("...ki ez az öreg ember...), kinézete pedig nőies!
"Majmok vágnak ilyen pofát"
Akkor nem meglepő, hiszen az ember is egy majom. Sokkal furább lenne, ha olyan képet vágna, mint mondjuk egy barna varangy.
kedves első, az öreg ember az lehet férfi és nő is... vagy az ember az csak férfi? akkor te hogy születtél meg?
kedves második, a kereszténység nem vallás, és nem is ezotéria, pedig iby duba ezotérikus és nekem eléggé jósnő kinézetű.
a keresztény biblia szerint hisz, és meg keresztelkedik, nem pedig önostorozó bálványimádó, ugyanis aki a bálványokat imádja, az pogány és nem keresztény, az pedig hogy magyar nyelvművelő az oké, de akkor mit okoskodik afelől, hogy az emberek első nyelve majd újra hangozni fog az utolsó napon?? erről a biblia nem ír, ezt ő honnan veszi? a spirituális barátai súgták?
Kedves negyedik, az emberek nem majmok hanem emberek, az emberek isten képmására lettek teremtve, aki pedig úgy gondolja hogy ő a majmokból lett, akkor az meg is érdemli xd
"az emberek isten képmására lettek teremtve"
Melyikére? Mert elég sok van.
kedves Hatodik válaszoló,
Az emberek Izrael Istenére lettek teremtve, nincs más Isten csak egy. Az hogy Krisztus Isten-e? Igenis az, és a Szent Szellem is, és ők hárman egyek. Nincs több Isten csak egy, nincs más név, csak az Úr Jézus neve
Kedves Hetedik válaszoló,
Az ezotéria kizárja a kereszténységet, mert a jósnők, a bálvány imádók, a sátánisták és az okkultisták, a boszorkányok és a hamis próféták nem keresztények.
Az úgymond "dogmák" nem az én "dogmáim" hanem az Isten betöltött törvényei
Ne keverd a kereszténységet a vallással és az ezotériával mert ezek e világiak, a hit viszont nem e világi
A bálványimádás tilos, ez nem az én "dogmám" hanem az Uram parancsa, Egyház imádás is tilos. Ez is az Uram parancsa.
Ne keverd össze a jót a rosszal, mert már így is sok jót rossznak mondanak...
bocs, ezt kihagytam:
Én nem ítélkezem, de téged a szád mocskol tele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!