Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek már volt olyan, hogy...

Veletek már volt olyan, hogy ültetek és egyszer csak egy hideg hüs szellő megcsapott?

Figyelt kérdés

Pont most van egy hete hogy velem ez megtörtént. Aszt azért hozzá teszem,hogy nem volt nyitva se ablak se ajtó semmi.

Tán egy szellem? Tudom eléggé fura helyzet meg sokan azt gondolják hogy az ember csak behaluzza. De ez nem igaz

2014. dec. 23. 22:33
 1/8 Clay Morrow válasza:
Rossz kategória ès csak simán kirázott a hideg vagy hallucináltál.
2014. dec. 23. 22:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ellégé nagy a fantáziám de ez nem hanuciálás volt.
2014. dec. 23. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez a bukás szele nyelvtanból.

Egyébként nem hinném, hogy szellem volt. Biztos van valami reálisabb magyarázat rá. De igen volt már olyan, hogy egy hűs szellő megcsapott. Azzal a lendülettel egy műsorújság is.

Nem kéne ezen kattognod. Ha esetleg tényleg "szellem" volt, úgyis jelentkezik még :)

2014. dec. 23. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a nyelvtan tanárod szelleme volt?
2014. dec. 23. 23:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént már, én is elhesegettem,mert nem hiszek ilyesmiben.Sõt van amikor este a teraszon kint vagyok és a muskátlik hirtelen el kezdtek rezegni,ugyhogy a szél sem fujt.Ugyanakkor egy ismerõs pszichológus is küldött egyszer egy videót,hogy nézzem meg a fákon hogyan rezegnek a levelek,szélcsendben.Egy hónapja kb. itt ültem a gép elõtt valami furcsa érintés volt a lábszáramon(zokni nélkül)elõször azt hittem a kutyusom, de nem õ volt,mert messzebb feküdt.szóval vannak megmagyarázhatatlan dolgok.
2014. dec. 23. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem volt már ilyen, ültem és egyszer csak fingtam egy jó nagyot.
2014. dec. 23. 23:32
 7/8 anonim válasza:
talán kinyitották a fagyasztót, vagy bekapcsolt a légkondi
2014. dec. 24. 16:03
 8/8 anonim válasza:
Légkondi télen? LoL
2014. dec. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!