Hol találok olyan netes közösséget, ahonnan szerezhetnék téli holmikat? Semmim nincs a hideg időre, és pénzem sincs.
Neten nem valószínű.
Ha személyesen fel tudsz keresni egy segélyszervezet, vagy legalább telefonon tudsz náluk érdeklődni, Ők valószínűleg tudnak segíteni.
Első válaszadó vagyok, kiegészítem még válaszomat néhány segélyszervezet honlapjával:
www.segelyszervezet.hu
www.baptistasegely.hu
www.jobbadni.hu
Minden egyház ad, Vöröskereszt ad, szivesseg.hu, és apróhirdetésben az ingyen elvihető rovat.
Egyébként hol élsz? Magyarországon nem hideg a tél, én sima félcipőben, sima farmerban, kardigánban és egy átmenetikabátban szoktam áttelelni.:)
Csizmára 23 éve nem volt szükség.:)
Az 1987-ben vett kínai pandás csizmám van meg most is.:)
A kabátot 13000 Ft-ért vettem 5 éve, egyedi darab, iparművész készítette. Ennyi a téli cuccom kb.
Turkálóban sapka, sál 500 Ft a darabos, a kilós olcsóbb.
Télikabátok is vannak 500 Ft-tól.
Az eddigi javaslatoktól sokkal szűkebb körű lehetőség, de lehet, hogy a környezetében éppen van: ajándékbolt.
"Ajándékbolt", "charity", "cseriti" szavakkal lehet keresni a neten. (Rádióműsorban hallottam, hogy sokkal több van, mint amennyi a neten található, most kezdenek egy országos listát összeállítani.)
Van amelyikben teljesen ingyen, van ahol nagyon-nagyon kevés pénzért (néhány 100 Ft-ért is) adják az árukat; persze lehet olyan helyzetben levő, akinek 300 Ft is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!