Mitől van az, hogy ahogy hideg lesz az időjárás én mindig lefogyok, nyárra meg mindig meghízok?
Valahogy én is így vagyok.
És pont a napokban gondolkodtam rajta, de én rájöttem, hogy nyáron többet eszek.
Pl. sokáig van világos, és még kint vagyunk az udvaron este 8-kor is, és beszélgetünk, iszogatunk, nassolgatunk, míg most már 16 körül bejövök a lakásba.
Aztán jó időben az ember sok szabadtéri programot csinál, vagy sétál és éppen megéhezik, vesz egy szendvicset vagy egy lángos, vagy bográcsozik, stb.
Engem mondjuk nagyon befolyásolnak a zöldségek is.
Úgy magában nem nagyon szeretek enni (tehát egy felvágottas kenyeret, vagy rakott krumplit vagy bármit), hanem ha van mellette legalább 3-4 féle zöldség, akkor jóízűen eszek.
Téli időkben meg ugye jóval drágábban ezek, így ritkábban és kevesebbet tudok venni, mondjuk paprikát, paradicsomot, uborkát, stb.
Ezért nem is esik jól a kaja annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!