Ti mivel vidítjátok fel magatokat ebben a lehangoló időben?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 12:44
1/7 anonim válasza:
Most perpill kávét szürcsölök a meleg szobában, és olvasom a gyk-s kérdéseket, amik jobbnál jobbak. :D
2/7 anonim válasza:
Zsibbasztó kérdéseket olvasok a gyakorikerdesek.hu oldalon. Nagyon jó szórakozás!
3/7 anonim válasza:
Én meg forró teát iszom :D
Mindjárt megyek forró fürdőzni. Utána meg felkapcsolom az összes lámpát a szobában. Ez a köd elég nyomasztó szürkeséget ont....
Meg vitaminnal.
Ha ráérsz nézz videómániát youtubon. Engem feldob.
4/7 anonim válasza:
Maga az idő vidít fel, imádom a felhőket és a ködöt is, olyan király ez a szórt fény, hogy sosem süt a nap a szemembe.
5/7 anonim válasza:
lehangoló az idő??? észre sem vettem...mindig pörög az agyam valamin...nem szoktam észrevenni, hogy valami lehangolna...elfoglalom magam mással, nem az időre figyelek...
7/7 anonim válasza:
"Meghitt környezetben" beszélgetek a barátaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!