Mit gondoltok arról a kifogásról hogy "túl hideg van"?
Nem internetes ismerősről van szó, általános iskolai ismerősömről, akivel mostanában felvettem újra a kapcsolatot, találkoztam is vele múltkor, elbeszélgettünk. Egész jól, szóval nem volt erőltetett, mondjuk én kicsit feszült voltam, de azért beszélgettünk.
Azóta két szombatra is megpróbáltam kihívni találkozni, mindkettőnél mondott valamit, hogy más programja van, azokat még el is fogadtam.
De a mostani szombatra azt mondta, hogy nem tudja hogy akar-e találkozni, mert "túl hideg van".
Valahogy én ezt nem tudom elfogadni, szerintem le akar csak koptatni, nem őszinte. Simán be lehetne ülni valahova vagy akármi, de kint is el lehetne beszélgetni, ahogy minden más fiatal, mert azok se ülnek otthon egész délután.
Ti mit gondoltok erről a kifogásról?
Felejtsd el, látszólag nem akar találkozni veled.
Mert ha még betegségre vagy családi programra hivatkozott volna, akkor megérthető szitu, bár sokadik alkalommal már elgondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!