Hogy vegyem rá magam, hogy ilyen hidegben kimásszak az ágyból?

Hát neked sincs sok dolgod.
Nem dolgozol?

Én reggel fél 6 körül keltem, muszáj volt mert jönni kell dolgozni, és rossz volt kibújni a meleg ágyból. Sőt munkában is meg lehet fagyni.
Irigylem az ilyen "gondja sincs" embereket.

Ha nem írom oda külön, hogy szabadnapom van, akkor egyből link munkakerülő vagyok?
Viszont ez már a képmutatás felsőfoka, amit csinálsz: miért a Gyik-en lógsz munkaidőben?

Nekem meleg van a szobámban, s amúgysem meztelenül alszom.
Nehezen kelek, de ez nem a hőmérséklet miatt van.
Felkelsz, felöltözöl s máris nem fázol, de tornázhatsz is... De ha annyira fázol, fújj magadra hősugáérzóval, hajszárítóval félpercig vagy használj fűthető párnát vagy paplant, ez utóbbiak még keveset is fogyasztanak ahhoz képest, hogy mennyire átmelegítik az embert. A szobát persze nem.
bennem alvás után "alvásghő" van, sosem fázom felkelés után, de más is csak meg tudja oldani valahogy...
De ilyenkor hideg? Még kint is van vagy 12 fok, laktam hidegebb szobában, akkor se haltam bele. Mondjuk az már nem jó, azt elismerem, de inkább azért, mert ösztönösen magamra húzom a paplant és nem kapok friss levegőt... Alváskor nem szeretem a hideget.
Olvasom újra. 4 órája nem kelsz ki, mert "hideg" van? WTF?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!