Szellem lehet, vagy csak az agyam szüleménye? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap egyedül voltam otthon. Amikor próbáltam elaludni akkor hallottam hogy valaki/valami mozog a házban. Kimentem megnézni hogy mi az, és nem volt ott semmi. Majd utána megint hallottam. Ekkor már kezdtem megijedni, ezért bebújtam a takaró alá. Reggel lett.. Elmentem a konyhába. A konyha asztalomon apum fényképe volt. (ha fontos, édesapám meghalt) Miközben az eddig a szobámban állt. Próbálja talán velem felvenni a kapcsolatot, vagy mi a magyarázat ezekre?2014. okt. 25. 21:36
11/12 anonim válasza:
Maradj a földön, ha magyarázatot keresel. A fantáziaföldön nem találsz igazságot, csak kitalációkat.
12/12 hidra12 válasza:
Kérdező.
Fáradt volták agyad is fáradt volt
Félálomba voltál és álmos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!