Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti mikor jottetek ra arramhogy...

Ciklon112233 kérdése:

Ti mikor jottetek ra arramhogy van szellemvilag?

Figyelt kérdés
Es hogyan?

2014. okt. 24. 20:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Semmikor, mert nincs szellemvilág. Ez csak egy középkori babona.
2014. okt. 24. 21:02
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Amikor leültek velem kártyázni, és megkérdezte az egyik, hogy ki oszt, akkor tudtam már hogy baj van, nem is kicsi!
2014. okt. 24. 21:14
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Rájöttem arra, hogy nincs.

Érdekel?

2014. okt. 24. 21:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek semmilyen istenségben, sem a Pokol-Menny verzióban vagy egyéb ezoterikus dolgokban, de a szellemekben/szellemvilágban igen.

Pár éve került a kezembe az Interjú a halállal című könyv (olyan 14 éves lehettem) és valamiért elgondolkodtatott a túlvilágot illetően. Agyaltam rajta sokat és valamiért azt raktam össze magamban, hogy nem lehet az, hogy itteni létünk csak úgy megsemmisül a halálunkkal, elkezdtem "hinni" ebben és azóta is ebben a hiszemben vagyok. Ennek köszönhetem például azt, hogy nem tartom annyira tragikusnak az elmúlást.

Azonban azt leszögezem, hogy ezt a nézetet soha nem erőltetem másra, szüleim habogását is azzal zártam le, hogy "ÉN így látom".

2014. okt. 24. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

Tisztában vagy azzal, hogy gyakorlatilag a szavaiddal és a témáiddal is simán megidézed ezeket a lényeket magad köré?

Amit most pl. csinálsz, hogy ki irsz egy ártatlannak valóm kérdést, a benne lévő tartalommal, kb. az otthonodban olyan mintha kitárnád az ajtót kiállsz és invitálod be ezeket a lényeket magad köré. Aztán csodálkozol, hogy hiába használod az ezos védelmed, pár nap és fáj a torkod, különböző dolgok történnek az otthonodban, a családodban az emberek fura dolgokat élnek át..

Szóval nem véletlenül mondja Jézus, és tiltja, hogy a védelem nélküli ember ne kezdjen a szellemvilággal, mert csúfos bukás és kudarc lesz az osztályrésze ha ilyet tesz.

2014. okt. 24. 22:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Bocs hogy visszakerdezek..de ezekszerint ezek letudnak betegiteni minket?
2014. okt. 24. 22:21
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Gondolj bele, ha leülnek kártyázni veled, akkor a többi dolog is menni fog nekik!
2014. okt. 24. 22:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezt azert kicsit nehezen hiszem el,hozzank mar csak azert is jonnek mert ismerosom azaz legjobb haverom anyja pap es sokszor szoktam menni hozzajuk,es a tobbi jon magatol,ok vezettek bele az egeszbe,mert ha nem mondjak el,hulyet kapok mert nallunk csak dubognek
2014. okt. 24. 22:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez nem köthető egy időponthoz és eseményhez, inkább sok-sok év tudás és tapasztalat kell hozzá. És persze befogadókészség, nyitottság és intelligencia.

És tévedés középkori babonának hinni, mert a szellemvilág ősidők óta része minden földrész minden népcsoportjának egymástól függetlenül.

2014. okt. 24. 22:32
 10/15 Ozmium42 ***** válasza:
45%

Rájöttem, hogy nem létezik.

A kulcskérdés: honnan jön az ötlet?

Talán hangokat hallasz? Képesek nem fizikai lények fizikai hatást kelteni? Hogyan lehetséges ez? Nem lehet, hogy valami más, fizikai dolog kelti a zajt? Nem lehet, hogy csak képzeled?

2014. okt. 24. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!