Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem lehet, vagy csak az...

Szellem lehet, vagy csak az agyam szüleménye? Többi lent

Figyelt kérdés
Tegnap egyedül voltam otthon. Amikor próbáltam elaludni akkor hallottam hogy valaki/valami mozog a házban. Kimentem megnézni hogy mi az, és nem volt ott semmi. Majd utána megint hallottam. Ekkor már kezdtem megijedni, ezért bebújtam a takaró alá. Reggel lett.. Elmentem a konyhába. A konyha asztalomon apum fényképe volt. (ha fontos, édesapám meghalt) Miközben az eddig a szobámban állt. Próbálja talán velem felvenni a kapcsolatot, vagy mi a magyarázat ezekre?

2014. okt. 25. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Elég érdekes dolog.Sok ember emiatt idiótának titulálna.Nem az ő hibájukból,hanem egyszerűen a mai világban nem tudják elfogadni,hogy létezhet ilyen.Én elhiszem,hogy lehet ilyen,viszont néha a "hiszem,ha látom" alapon vagyok.

Könnyen meglehet,hogy valamire próbálja felkelteni a figyelmed,ami apukáddal kapcsolatos.

2014. okt. 25. 21:43
 2/12 anonim válasza:
23%

szellemek nem léteznek aki szellemek lát az bolond.

24F

2014. okt. 25. 21:44
 3/12 anonim válasza:
45%
Bármi is az..ne félj tõle és próbáld figyelmen kívül hagyni. Ilyenkor halgass zenét, táncolj, legyél vidám... ha történne még ehhez hasonló.
2014. okt. 25. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Ha mostanság halt meg, akkor tegyél otthon úgy mint ha semmi nem történt volna. Mert abszolút aktív ilyenkor a szellemvilág. Ha régen, akkor valaki ezo-zik a lakásban/házban, ami aktivizálta az ott jelenlévőt.
2014. okt. 25. 21:51
 5/12 anonim válasza:
Lehet alvajáró vagy. Volt szobatársam mindig pakolt álmában...
2014. okt. 25. 21:52
 6/12 A kérdező kommentje:
ötös válaszoló nem vagyok alvajáró:DDDDD rég tudnék róla.
2014. okt. 25. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
2-es válaszoló! Miért nyilvánítod ki ezt ilyen biztosan? Haltál már meg, hogy tudjad van e vagy nincs?
2014. okt. 25. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Biztos van ennek másmilyen magyarázata, de mivel nem voltam ott veled, nem tudom, hogy milyen elmeállapotban vagy jelenleg és nem konzultáltam a háziorvosoddal, nem tudhatom a történtek okát megállapítani.
2014. okt. 25. 22:19
 9/12 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki ha zajt hall kintről, ott maradna a p*csába ahol van?
2014. okt. 25. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:

A fényképet nem tehette oda valaki családtag? Akár még előző nap, csak nem vetted észre?

Mert ha lefekvésed előtt nem volt ott, és egyedül voltál a házban, akkor tényleg különös hogy miért került oda.

2014. okt. 26. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!