Ez mi lehetett szerintetek?
Tudtam, h a loúról van szó! Az pont akkora, mint egy ló, csak nagyobb! De nem tudom, minek aggódsz, ha volt nálad veccő...
Ezer éve nem jártam erre, nem tudtam, hogy még léteznek a loúk...
Kár, hogy az előttem lévő megmondta a megoldást :D
Végre visszatértem a kutatómunkámból és a túlélőtáborból szóval megint rendeljezésre állok az ilyen ügyekben. És mit láttam meg először? Hát ezt a kérdést!
Visszatértek a loúk! Tudtam, hogy hamarosan eljön ez a nap (hisz a Loú Éve van)
Kérdező nagyon szerencsés vagy! Mostanság nem sokan látták ezt a teremtményt. De azért mindig legyen nálad veccő mikor kimész ugyanis a loú gyakran kiszámíthatatlan.
David Williams - loúlógus
"fent repkedni az égen, szárnyuk is volt ez új faj???"
Egyesültek azokkal a fekete repkedő állatokkal a Harry Potterből.
Gondoltam kérdező, hogy lesz több is ugyanis a loú nem jár egyedül (kivéve amikor mégis). A loú csoúrdákkal (csoúrda: loúlógiai kifejezés a több loúból álló csoportosulásokra) nagyon kell vigyázni! Kerüld el jó messzire!
A repülő loúk sem meglepőek. Nálunk loúlógusoknál köztudott, hogy a loú képes szinte bármilyen más fajjal kereszteződni. A repülő szárnyas loú az egyik leggyakoribb hibrid.
Amúgy azt látom, hogy a válaszolók többsége egyáltalán nincs tisztában a loú tulajdonságaival és életmódjával. Ha érdekel titeket a téma akkor írhattok nekem üzenetet.
David Williams - loúlógus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!