Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi van a szobámban?

Mi van a szobámban?

Figyelt kérdés

Éjfél elmúltával mikor nem tudok elaludni olyan mintha valaki vagy valami figyelne a sötétből. Kinyílik magától a nehezen nyitható nyikorgó szekrényajtóm (és még huzat sincs), a tévém elkezd recsegni pedig semmi baja nincs. Először azt hittem biztos csak a képzeletem játszik velem aztán többször is előfordult, volt mikor direkt jól lezártam az ajtót de akkor is mindig kinyílt.

Most akkor hallucinálok?

2014. aug. 23. 16:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%

DE én úgy tudom, hogy csak akkor bántanak, ha akarnak tõled valamit...

Pl dêmon-alkut kötött az egyik õsöddel....

Szellem- nem tudja, hogy meghallt s ezért van még ott...(?)

2014. aug. 25. 05:59
 22/30 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. :) Köszi
2014. aug. 25. 11:57
 23/30 anonim ***** válasza:
De olyant is halottam, hogy mellettük Tilos(!!!) félni
2014. aug. 25. 14:22
 24/30 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. aug. 25. 16:15
 25/30 anonim ***** válasza:
mert abból "táplálkoznak". de úgy tom, hogy ez csak kísértet isztória.
2014. aug. 27. 06:45
 26/30 anonim válasza:

Akik ezekben nemhisznek mi a reteknek szólnak bele? attól hogy ők nemhisznek az ilyesmikben az még ottlesz :D

nameg ige ez szívás amugy :D nekem egyszer a fiókommal szórakozott egy ilyesmi. majd beszartam. a tükröket meg hagyjuk az a másik dolog amiket utálok :/

a tükrök elvileg átjárók a szellem világból a mi világunkba. amugy annyit kell tenned hogy szépen megkéed hogy mennyjen el és köszönd meg mindenképpen. ez hatni fog nekem is bejött már nemegyszer :)

2014. aug. 28. 23:14
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 29. 00:40
 28/30 anonim válasza:
A tévét az kizárhatod az nem a szellemek hibája, hanem ahogy hűl le kikapcsolás után pattan egyet kettőt. Az biztos ne az. :) A kinyílós szerkényajtó már más tészta. Ott van rá esély. Ha bátor vagy esetleg egy kamerát rá lehet állítani és felvenni az egészet. :) Majd esetleg megvizsgálni, hogy mindig ugyan abban az időpontban történik e a dolog pontosan, mert akkor csak egy ismétlődő jelenségről van szó, egy maradvány szellemről. Az biztosan nem bánt, mert olyan mint egy felvétel amit újra és újra lejátszanak. Akár ott vagy akár nem. Ha intelligens jelenségről van szó, mert nem megszokott időben és dolgokat produkál, se kell tőle félni.
2014. nov. 7. 10:15
 29/30 Endrebácsi2002 válasza:

A szekrény meg az ajtó a rake ( a Figyelő)

A recsegő TV Slenderman

Mert egy olyan mező van körülötte, ami tönkreteszi az elektromos készülékeket.

2014. nov. 14. 11:38
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. dec. 25. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!