Szellemjárás a szobámban?
Már kapásból a legelején szeretném leszögezni,hogy tiszteletben tartom azokat,akik szerint ez hülyeség,és nincsenek szellemek,viszont szeretném őket megkérni,hogy ne zavarjanak.Köszönöm.
Szóval kicsit több,mint egy éve lakunk eben a lakásban.A szobámban semmit sem vettem észre,viszont a húgom szobájától kiráz a hideg,már a kezdetek óta.Valamiért rosszul érzem magamat ott.Majd pár hete furcsa zajokat hallottam.Később olyat is tapasztaltam,hogy bizonyos tárgyak mintha arrébb mennének maguktól (néha nagyobb dolgok is,pl. székek)És most elkezdtem észrevenni a saját szobámban is.Hiszek a szellemekben,de most már pláne.Néha nagyon érdekes dolgok történnek,pl. kimegyek a szobámba pár percre és amikor visszajövök a TV ki van kapcsolva (a távirányító ugyanott volt,ahol hagytam)Ekkor már kicsit kezdtem megijedni,de még semmi,gondoltam valami baja lehet.De most már testközelben történnek ilyenek,pl. kicsit felállok,elmegyek (de még bent vagyok a szobámban) meghallok valami hangot magam mögül,hátranézek és a székem teljesen más irányba néz,mint amilyenbe hagytam (általában 180 fokos fordulatot szokott venni).Pár napja pedig az asztalomon lévő nejlon zacskó elkezdett rezegni csak úgy...és még csak pár volt a hasonló dolgokból.Mit tegyek?Kezdek teljesen megijedni...
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!