Mi van a szobámban?
Éjfél elmúltával mikor nem tudok elaludni olyan mintha valaki vagy valami figyelne a sötétből. Kinyílik magától a nehezen nyitható nyikorgó szekrényajtóm (és még huzat sincs), a tévém elkezd recsegni pedig semmi baja nincs. Először azt hittem biztos csak a képzeletem játszik velem aztán többször is előfordult, volt mikor direkt jól lezártam az ajtót de akkor is mindig kinyílt.
Most akkor hallucinálok?
Én nem vagyok biztos a szellembe, de ûgy tudom, hogy minden tükrozodo feluletet le kell takarni.
Pl teve kepernyo, vagy eppen telefon tukrozodes
Ne igazan gepezz ..az is tukrozodik
demon is lehet...
Hűl a szobád levegője, a hőmérséklet változása alakváltozást eredményez.
Sötét van, éjszaka. A külvilág zavaró tényezői csökkennek/hiányoznak. Nincsenek zajok, amik elnyomnák pl. a TV alkatrészei hűlése okozta apró reccsenéseket. Zavaró ingerek hiánya miatt felerősítve hallod.
A leírottak alapján nem feltéten hallucinálsz, hanem elméd olyan ingereket is felerősítve dolgoz fel, amit napközen a zajok elnyomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!