Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi van a szobámban?

Mi van a szobámban?

Figyelt kérdés

Éjfél elmúltával mikor nem tudok elaludni olyan mintha valaki vagy valami figyelne a sötétből. Kinyílik magától a nehezen nyitható nyikorgó szekrényajtóm (és még huzat sincs), a tévém elkezd recsegni pedig semmi baja nincs. Először azt hittem biztos csak a képzeletem játszik velem aztán többször is előfordult, volt mikor direkt jól lezártam az ajtót de akkor is mindig kinyílt.

Most akkor hallucinálok?

2014. aug. 23. 16:45
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
A tükröket régen is letakarták az elődeink, mert az elhunyt lelke, ha meglátta magát benne, akkor nem tudott eltávozni.
2014. aug. 24. 02:00
 12/30 A kérdező kommentje:
Folyosón van egy nagy tükör, még soha nem volt letakarva. De biztos, hogy szellemről beszélünk?
2014. aug. 24. 10:51
 13/30 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok biztos a szellembe, de ûgy tudom, hogy minden tükrozodo feluletet le kell takarni.

Pl teve kepernyo, vagy eppen telefon tukrozodes

2014. aug. 24. 17:50
 14/30 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet? Értem
2014. aug. 24. 18:29
 15/30 anonim ***** válasza:

Ne igazan gepezz ..az is tukrozodik

demon is lehet...

2014. aug. 24. 19:28
 16/30 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem kell ijesztgetni.
2014. aug. 24. 19:37
 17/30 anonim ***** válasza:
ÖHHM a 7 es válaszolónak üzenném: A tudomány már isten létezésére is fényt derített, ha nem hiszed , itt van [link]
2014. aug. 24. 19:42
 18/30 anonim ***** válasza:
38%

Hűl a szobád levegője, a hőmérséklet változása alakváltozást eredményez.

Sötét van, éjszaka. A külvilág zavaró tényezői csökkennek/hiányoznak. Nincsenek zajok, amik elnyomnák pl. a TV alkatrészei hűlése okozta apró reccsenéseket. Zavaró ingerek hiánya miatt felerősítve hallod.

A leírottak alapján nem feltéten hallucinálsz, hanem elméd olyan ingereket is felerősítve dolgoz fel, amit napközen a zajok elnyomnak.

2014. aug. 24. 21:28
 19/30 anonim válasza:
100%
Dubitus, felesleges ezekkel a dolgokkal megpróbálni megmagyarázni azt, amit nem értesz.
2014. aug. 24. 21:32
 20/30 A kérdező kommentje:
Dubitus köszi :) Nem akarom nagyon bebeszélni magamnak hogy szellem, démon, esetleg a sátán mert így is kikészülök a sötéttől :/
2014. aug. 24. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!