Éjfél elmúltával mikor nem tudok elaludni olyan mintha valaki vagy valami figyelne a sötétből. Kinyílik magától a nehezen nyitható nyikorgó szekrényajtóm (és még huzat sincs), a tévém elkezd recsegni pedig semmi baja nincs. Először azt hittem biztos csak a képzeletem játszik velem aztán többször is előfordult, volt mikor direkt jól lezártam az ajtót de akkor is mindig kinyílt.
nem tudom de biztos nem lennék a helyedben. bár nem akarlak megijeszteni. talán hülyeség, de mikor elmondok egy imát akkor nyugodtabban alszok.
2014. aug. 23. 17:05
2/30 A kérdező kommentje:
Pedig barátságos kis szoba. Meg gondolkoztam azon is hogy a falra teszek fel egy keresztet. Igen régebben én is szoktam imádkozni de akkor is ugyanez volt. Már odáig fajult a dolog hogy van egy kedvenc macim már csak azzal vagyok képes elaludni, volt mikor annyira féltem hogy a takaróval betekertem magam...
2014. aug. 23. 17:31
3/30 anonim válasza:
Ha jobban beleásunk a dolgokba..kiderül, hogy valójában te is szellemre gondolsz...
Sztem vess Sót és ha nyomot hagy, akkor szolj valakinek...
Vagy kamerázd be a szobád...
2014. aug. 23. 18:12
4/30 anonim válasza:
Ez szellem volt nekem is volt már egyszer ilyen de akkor még láttam is lámpák kapcsoltak ki be a szekrény is kinyillott tévé recsegett nem akarlak megrémiteni de nekem ez az első alkalom után megismédlődött vagy 4-5 ször.
2014. aug. 23. 18:38
5/30 anonim válasza:
Ne hallgass az előttem szólókra! szellemek nem léteznek, cska a képzeleted játszik veled!
2014. aug. 23. 19:00
6/30 anonim válasza:
Smoke weed everyday
2014. aug. 23. 19:55
7/30 A kérdező kommentje:
A dédnagyanyám meghalt a házban de ezek a jelenségek nem csak az én szobámban játszódtak le. Egyszer levideóztam a szobát először fekete volt a képernyő aztán elváltozott majd megint fekete lett. És a dédimről azt érdemes tudni hogy minden éjjel átjött hozzám és úgy ébredtem fel, hogy mellettem feküdt.
2014. aug. 23. 20:52
8/30 anonim válasza:
Én nem hiszek a szellemekben, úgy gondolom hogy a képzeletünk játékai. Gondos szerelő munkával javítsd meg és zárd be a szekrényajtót ami eddig kinyílt.
A soraim ellenére nyitott vagyok az ilyen tapasztalatokra, hisz sok mindent nem derített még ki a tudomány. Gondolok például a pszichokinézisre, stb.
2014. aug. 23. 21:26
9/30 anonim válasza:
Ha nem olyan régen halt meg, akkor a lelke legalább 40 napig még a földön van. Ebből sok időt tölt a házban, ahol élt. Jó eséllyel kihatással van a lelke a fizikai valóságra, ezért vannak ezek a furcsa jelenségek. Amint rájön, hogy meghalt és tudomásul képes venni, hogy vége az életének, akkor el fog menni. Minden este mondj el egy imát a lelkéért és legyen a kereszt a falon. A tükrök legyenek letakarva a házban, amíg ezek a dolgok meg nem szűnnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!