Mit láthattam akkor?
Figyelt kérdés
Még tavaly egyik este Űrlényekről álmodtam.Álmomban nagyon megijedtem.Fölébredtem és kimentem a konyhába a pohár vízért ezután visszamentem az ágyamba.Közben apám is felkelt (ő is a konyhába ment ezért a konyhában még égett a villany ami bevilágított a szobámba)Ezután hallottam és láttam is , hogy valami besétál a szobámba.2 olyan vékony lába volt mint a kalapács nyele.Keze teljesen ugyanolyan.Feje nem volt.Igazából úgy nézett ki mint egy széles mellkasú fej nélküli ember nagyon vékony kezekkel és lábakkal.Színe világosbarna volt.Kb 10-15 másodpercig néztem majd a bicskám után nyúltam(ami mindig a párna alatt van) és mire sikerült kivennem az a valami eltűnt.Azóta sem láttam.2014. aug. 5. 10:34
11/11 anonim válasza:
Ne egyél nehezet este lefekvés előtt és akkor nem lesznek rémálmaid. Mellesleg a takaró alatt egy jókis maszti elalvás előtt sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!