Szerintetek mit láthattam?
A leírás alapján a hírhedt Retyezáti Repülő Görényt láttad. A Retyezáti Repülő Görényt Romániából behurcolt kriptid, görénytestén végig húzódó két bőrszerű szárnya segítségével közlekedik éjszaka, és álmukban kiszívja olyan emberek vérét, akik aznap nem fogyasztottak pálinkát.
Jelenlétét villámlás, szúrós szag és elektromágneses interferencia kíséri. Különleges képessége, hogy alakját változtatva bármilyen apró résen be tud jutni, és hogy rendkívül gyorsan tud keresztrejtvényt fejteni.
szerintem nem denevér volt, mivel furcsa "rúd" alakú volt és mindkét "szárnya" a fejétől a farkáig tartott, és hullámzó mozgást végeztek.....az egész lény kb. 25-35 cm hosszú volt
egy saját magát verő f* sz?:DDD a szárnyak meg a her éi voltak...
Szerintem a furcsa eset megfejtése a következő:
Olvastál a skyfish, vagy más néven a rod nevű lényekről.
Utána eszedbe jutott, hogy mi lenne, ha feltennél itt egy kérdést, mintha láttál volna ilyet. Mivel senki nem tudta az elvárt választ, ezért bekommentelted, hogy már utána is néztél és az egy skyfish volt. Így működik az ezotéria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!