Mit láthattam akkor?
Figyelt kérdés
Még tavaly egyik este Űrlényekről álmodtam.Álmomban nagyon megijedtem.Fölébredtem és kimentem a konyhába a pohár vízért ezután visszamentem az ágyamba.Közben apám is felkelt (ő is a konyhába ment ezért a konyhában még égett a villany ami bevilágított a szobámba)Ezután hallottam és láttam is , hogy valami besétál a szobámba.2 olyan vékony lába volt mint a kalapács nyele.Keze teljesen ugyanolyan.Feje nem volt.Igazából úgy nézett ki mint egy széles mellkasú fej nélküli ember nagyon vékony kezekkel és lábakkal.Színe világosbarna volt.Kb 10-15 másodpercig néztem majd a bicskám után nyúltam(ami mindig a párna alatt van) és mire sikerült kivennem az a valami eltűnt.Azóta sem láttam.2014. aug. 5. 10:34
1/11 A kérdező kommentje:
Megértem ha valaki nem hisz nekem mert elég hihetetlen, de megtörtént.Szerintem csak képzelődtem, de ez csak egy tipp.
2014. aug. 5. 10:44
2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy még félálomban voltál és csak odaképzelted, velem is néha előfordul, amikor felkelek, kimegyek, visszajövök, és mintha mászkálnának itt, de közben nem, csak még akkor keltem és azért.
3/11 A kérdező kommentje:
Én is ilyenen gondolkoztam.Mert apám a konyhában volt és gondolom észrevette volna.Kösz a választ!
2014. aug. 5. 11:40
4/11 anonim válasza:
Na most nem trollkodásból, de tudod, hogy leírtad Spongyabob sötétben látható sziluettjének tökéletes képét? :D Egyébként ez az NREM fázis, ami átmenet az alvó és éber állapot között. Ilyenkor fokozott képzelőerő jellemzi az alanyt, nincs vész :)
5/11 anonim válasza:
Nekem sem hisz senki, én meg talán 6 éves lehettem mikor valódi csésze ajjat láttam az égbolton, sokáig rajzoltam még le.
Jut eszembe, nem minden az aminek látszik.
6/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.a 4-es kommentelőtől kérdezném:Mi van Spongyabobbal? :D
2014. aug. 5. 14:35
7/11 A kérdező kommentje:
Időm nincs arra, hogy hülyeségeket találjak ki és írogassak.
2014. aug. 5. 14:36
8/11 botond01122 válasza:
Nem kéne ennyit Silent Hill-el játszani.
9/11 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom mi az.
2014. aug. 7. 11:27
10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy meg már több mint 5 éve nem játszok semmivel.
2014. aug. 7. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!