Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A legtöbben miért félnek a...

A legtöbben miért félnek a halottaktól?

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 17:43
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
44%
Szellemek léteznek! Egyszer barátnőm mamájának házába voltunk pakolni, és láttam egy idős mamókát. Először megijedtem, hogy ez mégis mi a jó franc volt, aztán elmeséltem a barátnőmnek, hogy nézett ki, és ő mutatott egy fényképet a mamájáról, és teljesen ugyanolyan volt! Soha nem láttam még a mamáját, még fényképről sem! Nem valami gonosz-izé baromság volt, mivel egyszerűen rám mosolygott, és "kicsoszogott" a szobából. Na ezt mivel magyarázzátok?
2014. jún. 21. 01:55
 32/38 anonim válasza:
No. 27, ("Egyedül a zsidó vallásból hiányzik a hazajáró lélek fogalma") - én ezzel vitatkoznék, szerintem például a taoizmusban sem foglalkoznak a "visszajáróval". És, hirtelen belegondolva, a katolikus kereszténység sem ismeri el ennek a lehetőségét, bár Európában sokhelyütt "tapasztaltak" szellemeket, ez nem a keresztény kultúra eredménye, hanem az illető embereké. Hacsak nem sorolunk ide minden Mária, Jézus és egyéb szent látomást. (Szigorúan véve csak a szenteket lehetne, mert mind Mária, mind Jézus mennybemenetellel távoztak, tehát nem haltak meg a szó szoros értelmében. Szent látomásokból meg igazából kevés van, én egy szent Miklósról tudok, kérdés, hogy az Egyház elismeri-e?)
2014. jún. 21. 16:30
 33/38 anonim ***** válasza:
Mert félnek a saját haláluktól.
2014. jún. 21. 23:30
 34/38 anonim válasza:

"A visszajáró lélek fogalma egyedül a zsidó vallásból hiányzik." Ez nem igaz!

a halott visszatérő emberre van is egy szavuk, amit most nem tudok idézni, de van egy amerikai film, amiben egy zsidó családot meglátogat egy öregember, akik úgy hallották, hogy már meghalt, ezért elkezdik kinálni kajával, és mivel a halott köztudomású, h nem eszik, az asszony leszurja, az öregember meg szépen kisétál.

2014. jún. 23. 10:49
 35/38 anonim válasza:
Én 60 éves nő vagyok.gyermek voltam olyan 10 éve mikor meghalt az egyik Nagymamám.Anyu beküldött a konyhába amikor kivitték a Mamámat már a temetőbe /akkor még háztól volt a temetés/,hogy hozzam ki a szennyes lepedőjét és ki kell majd mosni.Természetesen én nem mertem bemenni,borzasztóan féltem és a mai napig félek a halottaktól.Anyám úgy elvert,hogy a seprűnyelét eltörte a lábam szárán.Az orvoshoz kerültem,persze nem akartam elmondani mi történt, hazudtam,hogy a biciklivel elestem,Doki mondta,persze ne nézzem hülyének.Annyiba maradt nem is firtatták.Akkor más világ volt.Miért félek most is nem tudom,de a frász jön rám ha este eszembe jut. Sokáig még az udvarra sem mertem este kimenni,amikor meghalt. A másik Nagyim mikor meghalt és a ravatalozón feküdt /tudták,hogy nagyon félek a halottól/ mondták fogjam meg a lábát.Én meg is tettem,de megijedtem mert bügykös volt a lábfeje,elrántottam,Azóta Ő tőle nem félek,azután akárhogy ijesztgettek. Most már ritkán jut eszembe,hogy féljek,de a temetőbe egyedül nem merek kimenni még nappal sem.
2014. jún. 23. 16:23
 36/38 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de nehezen hiszem, hogy 60 éves lennél. Először is a 60 évesek nem valószínű, hogy a GYK-t olvasnák.

"Gyermek voltam olyan 10 éve mikor meghalt az egyik Nagymamám"

Tíz éve 50 éves voltál (állításod szerint), ami már nem gyermek kor. Egyébként sem fogalmaztad meg mondanivalódat túl épkézláb, végkép nem egy 60 éveshez hűen.

2014. jún. 26. 14:31
 37/38 anonim válasza:
36-osnak. Igen, lehagytam az "s" betűt a végéről. Sajnos ez megtörtént velem, mikor olyan 10 éves lehettem. Miért olyan képtelenség olvasni a GYK-t. Az idősebbek tapasztaltabbak és bölcsebbek is! Én több olyan kérdéshez,kéréshez vagy cikkhez hozzászólok, ha van mondanivalóm! Szeretem olvasni a fiatalokról szólókat. Nekem is van még "csitri" gyermekem és idősebb is.Tanulok én tőletek a mostani ifjúságtól. Tehát tanulunk "egymástól"!
2014. jún. 27. 20:45
 38/38 anonim válasza:
Mert halálos vírusokat terjesztenek!
2014. júl. 14. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!