Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A legtöbben miért félnek a...

A legtöbben miért félnek a halottaktól?

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 17:43
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
Rengeteg ember látta már a szerette szellemét, nem kell kötekedni egy gyerekkel.
2014. jún. 16. 18:53
 12/38 anonim válasza:
Attól, hogy 14 éves vagyok még láthatok szellemet, nem gondolod? Vagy 30 évesnek kell lennem hozzá?
2014. jún. 16. 18:57
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a legtöbb ember fél az ismeretlentől. Mindenki fél attól amit nem ismer és nem tud felfogni. Félünk olyan lényektől amik nincsenek is csak belénk táplálták kiskorunkban (mumus), mikor felnövünk már nem félünk tőle. A halottaktól pedig azért félnek sokan, mert a halált az elmúlást és egy olyan állapotot látnak, amit ritkán tapasztalnak. Ritkán találkozunk halottakkal az életünk során (nem mindennap), ezt a legnehezebb feldolgoznia az embernek. Az életünk minden másodperce a változásról szól, ebbe nehezen illik bele egy olyan személy akit élőnek látnánk de mégsem az.
2014. jún. 16. 19:09
 14/38 anonim ***** válasza:

A köztudatban az van, hogy félni kell tőlük, valamint a filmekben is mindig gonoszak, berögződött.

Valamint az ember fél az ismeretlentől.

2014. jún. 16. 19:09
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

A szellemektől nem félek, mert nem hiszek bennük. Legalábbis 42 évem alatt egyet sem láttam.

A halottaktól sem félek, csak nehezen dolgozom fel ha olyan embert látok holtan akit élve nagyon szerettem és tiszteltem. A félelem helyett inkább a tehetetlenségem és önzőségem van mert fáj, hogy többé nem láthatom, nem beszélhetek, nem ölelhetem meg őket.

2014. jún. 16. 19:33
 16/38 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval aki azt mondja h ne idézzünk szellemet meg mondjuk szeánszt ne csináljunk az azért mondja mert teleetették a fejét és mert fél az ismeretlentől??
2014. jún. 16. 19:33
 17/38 anonim ***** válasza:
Azért mondja, hogy ne csináljatok hülyeségeket, és magatokból bolondot.
2014. jún. 16. 19:39
 18/38 anonim ***** válasza:
Vagy mert titeket félt egy általa létezőnek vélt veszélytől.
2014. jún. 16. 19:45
 19/38 A kérdező kommentje:
Ja az meglehet. Minden vallás hisz a szellemekben?
2014. jún. 16. 19:52
 20/38 anonim ***** válasza:
Az enyém pl. nem.
2014. jún. 16. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!