A legtöbben miért félnek a halottaktól?
A halottaktól a fertőzésveszély miatt van ok félelemre.
A szellemek látomások. Ahogy Vasziljev professzor írta a Telepátia című könyvében. Sokan ezt nem tudják, hanem ismeretlen lényeknek gondolják, amik nem tudják hogyan viselkednének, veszélyesek-e.
Persze ismeretlen vagy mutáns lények ettől még létezhetnek, de azok nem szellemek és nem démonok.
Jó,de a legtöbb ember hiszi hogy van szellem és félnek tőlük.
De miért?hiszen csak a horrorfilmekben jönnek vissza és ölnek meg.
Fogadjunk hogy még soha senki nem látott egyet sem és még is félnek tőlük.
Én már láttam szellemet..az egyik szerettemről.
Az emberekbe beleverték azt a tudatot, hogy a szellemek ijesztgetnek, rosszak, gonoszak, bántanak. EZ NEM IGAZ!
A szellemek azért jönnek vissza, hogy elbúcsúzzanak tőlünk. 14/L
"Én már láttam szellemet..az egyik szerettemről. "
Vagy inkább láttál, esetleg látni véltél valamit, amit szellemnek gondoltál. A két megfogalmazás között nem árnyalatnyi, hanem óriási különbség van.
Különben is, honnan tudod, hogy szellem volt? Milyen összehasonlítási alapod van a szellemekkel kapcsolatban, hogy ennyire bizonyos vagy benne, hogy szellem volt az, amit láttál?
Kicsit sajnállak, nem biztos hogy tehetsz a hiszékenységedről, mert lehet hogy neked is olyanok a szüleid, mint ez a szerencsétlen félnótás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5768..
"Mert meghalt és elbúcsúzott tőlem."
Mégis honnan tudod, hogy nem csak oda képzeleted egy 14 évesnek elénka fantáziája, vagy esetleg hallucináltál a harmadik lehetőség, hogy csak kitaláltad az egész sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!