Mért félek a halottaktól világ életemben mióta eszemet tudom mindig is féltem tőlűk! Mióta meghalt apósom mégjobban félek sokszor olyan mintha itt lenne körülöttem! Mi ez?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 18:59
1/10 anonim válasza:
Nem jó a gyászmunkád. Azért "marad ott" a lelkedben, nyomasztólag, félelemet keltően. A halállal foglalkozni kell, az eltávozót gyászolni - ami munka, de nem elhagyható, mert visszaüt.
2/10 Shai-Hulud válasza:
Butaság... A halott a legbékésebb ember, az már nem bánt senkit.
Nem kell félni tőlük. :)
4/10 anonim válasza:
Nem magától a halottól félsz, a halál jelenségét kell helyretenni magadban - a félelem tárgyát a halott testesíti meg számodra.
Erre meg rásegít a sok agyament zombis horrorfilm, miszerint a halott visszatér elmebuggyant formában.
5/10 Firedoom válasza:
Lehet elitelni stb, de engem a halal egyaltalan nem erint meg, ha rokon, ha ismeretlen hal meg nem erzek semmit. Tudom, hogy a halal az elet resze, ezt el kell fogadni, felni pedig felesleges.
6/10 anonim válasza:
nem ítélünk el. mindig éltek érzelmileg szegény sérültek.
7/10 anonim válasza:
Miből gondolod hogy érzelmileg szegény? Aki már azon a szinten áll, hogy belátja, a halál csak egy másik útja a szellemednek, értelemszerűen nem sír rí ha meg hal egy szerette.
8/10 anonim válasza:
Szerintem akkor nem a halottaktól félsz annyira,hanem magától a haláltól.
9/10 mgymester válasza:
Semmi értelme félni a halottaktól.Én sem tudok sirni ha halot van.
10/10 anonim válasza:
Látom, ez a kérdés már több, mint egy éves.
Nekem viszont most aktuális: egyik nagynéném halt meg a napokban.
Azóta félek éjszakánként és nem tudok aludni.
Gyakran találkoztunk, mert közel laktunk egymáshoz, de érzelmileg nem kötődtem hozzá, olyan volt, mint egy nem rokon ismerős. Mióta meghalt, félek éjszakánként elaludni.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!