Szerinted van benne igazsag?
Vanak jo megerzeseim szoktam almodni halottakal uzenek mutatnak dolgokat.es ebren is van hogy erzem oket.megerzek dolgokat elore vagy latomasom van vagy jon egy rajz amit csak ugy lerajzolok.
5 eves koromban kezdodott es ahogy idosodok egyre erosebb ez az erom.most vok 35.
Ma hajnalban azt almodtam h egy velem egykoru josnonel voltam .ott volt velem a kis unokam es a menyem.a menyem elaltatta a gyereket es kiment.a josno elkezdett valamit humbukolni en meg becsukott szemel fekudtem az oldalamon.erdekes megis lattam magam ....
Fekete szellem jott ki a testembol de alig birta kihuzni a josno a mondokajaval mert kapaszkodott belem.akor keltet fol a parom mert jajgatam.utana visza aludtam es folytatodott az almom.kerdeztem a josnos mi volt ez?...... azt valaszolta h megrontottak es egy oregasszony koltozott a testembe! O az okozoja minden rosznak az eletunkben es ezer nem esem teherbe sem.! Ami tenleg igaz nemsikerul teherbe esnem!!
Ti mit gondoltok erol?
Ha lehet normalis valaszokat varok ez nem Kamu Kerdes Valos!!!!
Koszonom szepen elore is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!