Van benne igazság, hogy nem az a horoszkópunk amit eddig hittünk?
Érdekes. :)
Én eddig mérleg voltam, és úgy gondoltam, illik rám a jegy jellemzése (már amennyire egy horoszkópnak hinni szoktam), most eszerint szűz lennék, és az is illik rám. Akkor én ilyen univerzális személyiség vagyok? :D
Egyébként szerintem ez az elszámolás is csak azt bizonyítja, hogy nem szabad hinni a horoszkópnak. Vicces, érdekes lehet, sőt, talán valamennyi valóságalapja is van, de erre alapozni nem szabad.
Köszi a választ:)
Egyébként az én véleményem is ez. Én eddig szűz voltam, eszerint oroszlán.A jellemzés alapján egymás ellentétei,mégis mind a kettőben megtalálom magamat.: D
rák vagyok, eszerint meg ikrek.
a rák rám sokkal jobban illik, mint az ikrek.
ez csak azert lehet mert a horoszkop kamu. bovebben is kifejtettem mar, sot linkeltem bizonyito videokat is, de mivel a szabalyzat tiltja h egy valaszt tobbszor is megismeteljek, ettol most el is tekintek.
ti meg vagy elfogadjatok a tenyeket, vagy hisztek tovabb a mesekben
én sem hiszek abban amit az újságok írnak h mi fog történni de szeretem olvasgatni.
a másik meg az hogy az egyes tulajdonságok igenis illenek rám amiket a horoszkóp jellemzések írnak...:D Hát ennyi. Mindenki abban hisz, amiben akar. És senkinek nincs joga más "hit" felé terelni vagy csak szimplán elterelni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!