Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehet benne valami igazság?

Zolush kérdése:

Lehet benne valami igazság?

Figyelt kérdés
Nos! Bak vagyok, és a horoszkópom azt írta, hogy májusban rám talál a szerelem.Tegnap itt neten kávézaccból jósoltam és azt írta hogy szerelmes leszek.. a kettő közt lehet valami összefüggés vagy igazság?..A válaszokat előre is köszönöm!
2012. ápr. 9. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Elég szomorú,hogy egy horoszkópból,és kávézaccból,esetleg békanyálból jósolod ki hogy szerelmes leszel vagy sem..

Ha kevesebbet foglalkoznál ilyen butaságokkal,és többet mennél a szabadba,ha ismerkednél hús-vér emberekkel akkor akár másnap is rád találhat a szerelem..

2012. ápr. 9. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
xDD
2012. ápr. 9. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves Zolush

Ha értelmes válaszra nem vagy kíváncsi,akkor írd ki legközelebb,hogy csak azok válaszoljanak akik hisznek ebben az ökörségben.

A véleményedet legközelebb ne privátban,hanem írd ki ide nyugodtan,mások is tudják meg,mi a véleményed arról ha valaki nem ért veled egyet.

"Nem jósolom ki csak elolvastam és ez jött ki..És ez nem telefon, ne szólj bele. Olyan emberektől kérdeztem akik hisznek ebben nem pedig olyanktól, akik nem, szóval CSITU VAN NEKED"

2012. ápr. 9. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Soha életemben nem jósoltam senkinek - mert biztos,hogy nem tudok - de most neked megteszem,mert biztos hogy neked tudok jósolni.

Te szerelmes leszel. Ez biztos. Tudod,hogy honnan tudom, Hát mert egyszer mindenki lesz szerelmes. Még az a szegény szerencsétlen Quasimodo is az lett,pedig neki aztán semmi esélye sem volt a viszontszerelemre.

2012. ápr. 9. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Quasimodo még kávét sem ivott..:)
2012. ápr. 9. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Netes kávézacc? Azta! A kávé meg kicsorog az USB-n?

Amúgy a horoszkóp meg az egész asztrológia egy bődületes baromság, aki másképp gondolja, felsorolhatja az érveit. Eddig soha senki nem tudott rá semmilyen magyarázatot adni.

A netes kávézacc valóságtartalmát inkább nem fejtem ki...

2012. ápr. 9. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 21.08-nak

"És ez nem telefon, ne szólj bele. Olyan emberektől kérdeztem akik hisznek ebben nem pedig olyanktól, akik nem, szóval CSITU VAN NEKED""

Ezt nem olvastad el?? A kérdező szerint aki nem hisz benne az csituljon.. Vigyáz,te is kapsz majd fejre olvasást!!(nem tőlem..)

2012. ápr. 9. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
De én szeretek kötekedni (: Építő jellegű vita. Vagy ilyen ocsmányságokat ne is reméljek?
2012. ápr. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!