Mi a véleményetek erről? Van benne igazság?
ez most komoly? Meglehet ezt a "hivatalos oldalon" is találni? Vagy valaki nagyon várja azt a bizonyos napot?
Én szerintem ez hazugság, de érdekelne a ti véleményetek is.
Nekem még az jutott eszembe, hogy a kijelentések nem felelnek-e meg a rémhírkeltésnek, és akkor büntetni lehetne azokat akik ezt terjesztik. Hatékonyan lehetne visszaszorítani minden ilyen világvége-témát.
"Btk. 270. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt – vagy való tényt oly módon elferdítve – állít vagy híresztel, amely alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Igen, ez hazugság.
Te pedig, kérdező, attól hogy nem hiszel benne... Cseppet sem vagy különb azoknál, akik kitalálták ezt a baromságot, és most hasukat fogva röhögnek. Te is terjeszted, úgyhogy egy virtuális nyaklevest érdemelsz.
Utolsó: Azért emrt kikérem mások véleményét? Amúgy nyakleves helyett Bableves nincs? :D
Utolsó előtt: Én is várom a telet, főleg decembert. Nagyon hangulatos, és jó, hogy sötét van már 4 órakkor :D
# 3/7
Az igen :D Te valami ügyvéd vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!