Miért nincs igazság az életben?
Miért a jó emberek kapják a rossz/nehéz dolgokat az életben?
(csak egy példa, aki gyereket akar és nem lehet neki, akkor annak miért jár aki a kukába dobja..)
miért működik így a világ, hol az igazság?
hogyan kéne élni?
Nem tudom... De ezen én is sokszor elgondolkodtam.
Amikor annyi embernek segítesz, jót teszel neki, és egyszer hibázz, biztosan kamatostul megkapod. Akkor már nem emlékszik a jóra, csak arra, hogy valamit elrontottál.
Meg az a legjobb, amikor a másik nem tud tévedni. Mindenki téved. Ő téved, de nem kellene több, csak annyit mondani: elnézést, tévedtem. De nem, csak mondja a magáét, akkor is neki lesz "igaza". Már csak azért is. Undorító :(
Hogy kell élni? Csak magadnak felelj meg. Ne másnak. Ne más formálja a jellemed. Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni, felelj meg magadnak. Konfliktusod ígyis-úgyis lesz, ellenben saját utad járod. És ha tévedsz vagy rossz döntést hozol, oda tudsz állni a tükör elé, és azt tudod mondani: te voltál a hibás. :)
Bocs, ha kicsit lelkiztem, de épp most kaptam meg az n+1. ilyen pofonomat. Tudod, lehetsz szép, okos, de jó soha... Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!