Predator14004 kérdése:
Csak én vagyok ezzel így?
Figyelt kérdés
Az van hogy már rég óta történnek körülöttem. Elkezdtem nézni az "Odaát" nevű sorozatot.Arra jöttem hogy minden pont úgy történt itt nálunk a faluban mint ahogy ott.Elkezdtem hinni hogy léteznek azok a lények amik abban vannak.Nagyon sok nyomot találtam most hogy már értem ezeket meg azokat is megértettem amik eddig történtek.Csak én vagyok így ezzel hogy úgy vannak a dolgok ahogy ott bemutatják vagy legalább is nagyon hasonlóan? Csak én vagyok így vele? Régebben amúgy nem hittem ezekben sőt hülyeségnek tartottam az ilyen dolgokat.És akkor feltennék még egy kérdést, mert szerintem a házunkban egy kopogó szellem van, és szerintem és vagyok a közvetítő.Hogyan lehet megölni a kopogó szellemeket?És egyúttal megkérnék mindenkit hogy aki csak trollkodni akar az nem válaszoljon olyanokat hogy nos én jedi lovag vagyok szóval ha gondolod tudok segíteni, csak azok kommenteljenek akik szerint is ez ilyes formán lehet.És ha van ilyen akkor érdekelne még pár lény.Köszi2014. ápr. 25. 22:03
1/14 A kérdező kommentje:
Rég óta történnek furcsa dolgok körülöttem* :)
2014. ápr. 25. 22:04
2/14 anonim válasza:
Körülöttem is, főleg amíg kisebb voltam. Azokra nem szívesen emlékszek vissza.
3/14 anonim válasza:
A szellemeket nem lehet megölni, legalábbis én azt tudom, hogy el lehet küldeni őket! Fordulj szakemberhez! A sorozatot nem nézem ebben nem tudok segíteni :( Van egy oldal ha megtalálom belinkelem. :)
4/14 anonim válasza:
Nos, én Jedi lovag vagyok, szóval ha gondolod, tudok segíteni.
5/14 anonim válasza:
Amúgy nem, bocsi, de nem hagyhattam ki.:D
Szerintem ezt tudd be a paranoiádnak. Bemeséled magadnak, ilyen lények valószínűleg nem léteznek.:)
Egyébként egy kopogószellemet nem lehet megölni, mivel SZELLEM. Hívj egy papot, majd ő megoldja..
6/14 anonim válasza:
Téged is Katarn mester oktatott utolsó?
8/14 anonim válasza:
Szerintem meg csak túl élénk a fantáziád. Nem tudom hány éves lehetsz, igazából mindegy is, de inkább ne nézd azt a sorit, nem neked való.
Erőltesd a fantáziádat sokkal jobban a földi dolgokra, azaz járj két lábon a földön.
9/14 anonim válasza:
Szellemeket megölni?! Azok nem halottak eleve?><
10/14 anonim válasza:
Amúgy meg nem,nem léteznek ilyesmi féle "lények":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!