Szerintem ez szellem lehetett. Szerintetek? És mit akarhatott ezzel? :O
Szóval az történt,hogy bennt voltam a fürdőszobában a tükör előtt fésülködtem ,és ahogy a tükörrel szemben voltam kopogott valaki előttem a tükrön!
Nemis tudom pontosan hogy írjam le..
Mint amikor kopognak az ajtón olyan volt a hangja,és ha jól emlékszem 5kopogás volt és elég gyorsan..de ott elöttem,
nagyon megijedtem..
Kirohantam..Aztán mentem el otthonról . Ez tegnap délután olyan 4körül történt..
Nektek mi a véleményetek erről?
Én nem nagyon hiszek a szellemekben,bár kicsit igen mert már nagyon sok megmagyarázhatatlan dolog történt velem:/
Ez egy szimpla hétköznapi dolog, amit milliónyi dolog okozhatott. Nem hülyének nézlek, de abba a tipikus "semmi különös nem történt, de biztos szellem volt az" kategóriába tartozik.
Kétlem, hogy bármilyen lény járkálna körülötted és kopogna a tükrötökön, nem kell minden megmagyarázhatatlannak tűnő dologba azonnal szellemeket belemagyarázni. Láttad már az Ördögűzőt? Na, majd ha olyan Linda Blair-es dolgok történnek veled, akkor kezdheted furcsállni az eseményeket, addig inkább belemagyarázás.
oké,köszi a válaszokat:)
csak tényleg nem tudtam most mit gondoljak:S
Most hogy írod,mint ha rémlene vmi.
Gyermekkoromban a nagyszüleimnél néha olvasgattam egy ezoterikus könyvet ami a különféle démonfajtákról szólt.
Abba van egy olyan női démonfajta ami szereti a fiatal,szép lányok lelkeit elragadni magával hogy így erősítse magát.És ez a gyönyörű démon a tükrön keresztül szokott gyilkolászni.
Mondjuk én nem hiszek az ilyesmibe.Szerintem vagy halucináltál vagy félrehallottál vmit.
Milyen házban laksz? Nem vasbeton véletlenül?
Amúgy meg a hőtágulás is csodákat tud művelni.
Vagy pedig láttad a kopogást? Behajlott a tükör? Zsíros lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!