Szerintem ez szellem lehetett. Szerintetek? És mit akarhatott ezzel? :O
Figyelt kérdés
Szóval az történt,hogy bennt voltam a fürdőszobában a tükör előtt fésülködtem ,és ahogy a tükörrel szemben voltam kopogott valaki előttem a tükrön!
Nemis tudom pontosan hogy írjam le..
Mint amikor kopognak az ajtón olyan volt a hangja,és ha jól emlékszem 5kopogás volt és elég gyorsan..de ott elöttem,
nagyon megijedtem..
Kirohantam..Aztán mentem el otthonról . Ez tegnap délután olyan 4körül történt..
Nektek mi a véleményetek erről?
Én nem nagyon hiszek a szellemekben,bár kicsit igen mert már nagyon sok megmagyarázhatatlan dolog történt velem:/
2011. jan. 15. 19:49
12/15 anonim válasza:
23:59:
Na most aztán sikerült halálra rémisztened szerintem :D
13/15 anonim válasza:
Lehet nem véletlen az hogy nem válaszol:)
14/15 anonim válasza:
ha nagyon akart volna töled vmit, akkor nem kopog, hanem becsenget, szal nincsbaj
15/15 anonim válasza:
nem ertelek kicsi szivem, hogy kopogott valaki elotted a tukron :-?? ne foglald a buta kerdeseiddel a helyet :-j
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!