Az igaz hogy a gyerekek látják a szellemeket?
Valóban,igaz lehet. Van egy hasonló sztorim ami nemrég történt,pár hete.
Pár hete voltam az unokatestvéremnél aki 3 hónapos.
Mondta az anyukája,hogy vigyázzak már rá egy fél órát amíg elugrik a boltba venni valami édességet,hogy filmezhessünk ketten. [azaz hárman:)))]
Természetesen beleegyeztem,mert hát nagyon szeretem a babákat. S az unokatesómat!
Aztán ketten maradtunk,és játszunk a játszó szőnyegén.
Minden rendben volt,nevetgélt,mosolygott,fogta a kezem.
Aztán hirtelen elkapta rólam a tekintetét s az ajtót nézte,oda néztem én is,hogy mi van ott,de semmi.
Felemeltem,s elfordítottam,de mindig úgy tekerte a kis nyakát,hogy oda nézhessen.
Azután pedig hirtelen lehűlt a levegő,szó szerint vacogtam. Hirtelen pedig elkezdett ordítani,sírni. Akármit csináltam vele nem lehetett csitítani.
Ez volt úgy 10 percig,bevallom féltem,tudtam,hogy természetfeletti erő van ott. Olvastam már ilyeneket.
Aztán 10 perc után minden normális lett,a levegő hőmérséklete s újból engem nézett s nevetett ahogy rámosolyogtam.
Amikor hazajött keresztanyu megkérdeztem,hogy történt-e valami abban a szobában.
Annyit mondott,ott halt meg az unokatesóm nagypapája.
Ez ijesztő történet volt.
Köszi most már tudom hogy lehetséges szerintem és akiknek van hozzáfűznivalójuk.. kérem tartsa meg magának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!