Szerintetek léteznek természetfeletti lények? (Pl:Farkasember)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 16:49
32/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. ápr. 6. 17:52
33/48 anonim válasza:
Kedves kérdező!Azt áruld màr el nekem,hogy milyen valósàgalapja van a farkasemberek létezésének?!Ha tudsz egy megbízható,konkrét bizonyítékkal előàllni,akkor talàn igazat adok neked.Bár kétlem hogy sikerül,mivel NEM léteznek!
34/48 A kérdező kommentje:
Majd egyszer talán elhiszitek , énis onnan tudom hogy ... erről nem beszélhetek bocsánat , de nem véletlen titkolják létezésüket , mert tudjuk mi lenne ha kiderülne . Úgy van valóságalapja mint a szellemeknek is , titokzatosak de léteznek , csak sokan nem hisznek bennük (de ez talán ígyis van rendjén .
2014. ápr. 6. 18:34
35/48 anonim válasza:
Rengeteg régi legenda és észlelés szól farkasemberekrők, szóval biztosan van valami alapja, ám bizonyíték sajnos nincs rá.
36/48 anonim válasza:
A farkas ember kb annyira létezik mint a hétfejű sárkány meg a vasorrú bába meg az ilyenek....ennyi erővel ezekre is rámondhatom, hogy léteznek,pedig nem...kb ugyanannyi valóságalapja van ezeknek is..De persze ha te hiszel a farkasemberekben..ám legyen.Úgysem tudlak meggyőzni téged....majd kinövöd.. :)
37/48 A kérdező kommentje:
te kevered a fogalmakat ki beszélt itt a "Héfejü Sárkányról" az köztudott hogy nem létezik , de nem gondolod hogy ennek van valóságalapja ?
2014. ápr. 6. 22:48
38/48 anonim válasza:
Egyébként ha hétfejű sárkánynak is van alapja. Én nem azt mondtam, hogy léteznek farkasemberek, csak azt, hogy van valóságalapja. A kriptidek nem természetfölötti lények, csak állatok, melyeknek létezése nem bizonyított.
39/48 anonim válasza:
Milyen valóságalapja van??De mindeggy!Nem vitázok veled...(Amúgy akkor biztos sellők is léteznek...ott úszkálnak a tengerbe,és ha beúszol egy bizonyos távolságig,akkor lehúznak a mélybe és megesznek.. :O)
40/48 anonim válasza:
Ezzel az állati-ösztönös meghatározással én nem igazán vagyok megelégedve. Ezzel az erővel aki nyakból eszik, mint a ragadozók (nem a kezével húzza a keményebb, nehezen elharapható falatokat, hanem a fejét mozgatja), hegyesebb fogai vannak az átlagnál, nem üt, hanem karmol, és szereti a halat, az mindjárt macska-ember? Mijau!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!